A szertáros megjósolta, hogy Szalai gólt lő

A szertáros megjósolta, hogy Szalai gólt lő

Stieber élete góljáról, Gera elcsendesedő Szalai-kritikusokról beszélt a lefújás után.

„Óriási tettet hajtottak végre a srácok. Nagyon keményen dolgoztunk, és most egy álom vált valósággá. Nagyon akartuk a győzelmet, és ugyan az eleje nem volt könnyű, de végül győztesen hagytuk el a pályát. Először a pihenésen lesz a hangsúlyt, aztán készülünk a következő mérkőzésre” – nyilatkozta Bernd Storck a találkozó után az M4-nek.

Király Gábor mosollyal az arcán beszélt az M4-nek arról, hogy „most már mehetnek haza”. Mint mondta, nagyon kemény hat hetes felkészülésen vannak túl, amelynek voltak nehéz időszakai, de a csapat mindig hitt abban, hogy meg lesz a munka eredménye. Alaba lövéséről úgy nyilatkozott, hogy egy jól eltalált labda volt, de szerencsére kifelé pattant. Hozzátette: szenzációs volt a hangulat, amit a magyar drukkerek teremtettek.

„Kettő nullra vertük azokat az osztrákokat, akik jobbak nálunk. Az elején megilletődötten játszottunk, de aztán szépen lassan összeszedtünk magunkat és felvettük a játék ritmusát. A félidőben megbeszéltünk, hogy meg lesz az az egy-két lehetőség, amiből gólt szerezhetünk, és így is lett. Nagyon örülök annak, hogy Szalai Ádám gólt tudott szerezni, most elcsendesítette bírálóit. Az is fantasztikus volt, hogy ennyi magyar előtt játszhat az ember. A szertárosunknak pedig bejött a jóslata, hogy Szalai gólt fog szerezni” – beszélt a mérkőzésről Gera Zoltán.

„Kaptam egy jó labdát Priskin Tomitól, csodálatos, hogy gólt tudtam szerezni az Eb első meccsén. Pályafutásom egyik legszebb gólja volt ez. Mindenki rendkívül motivált volt a csapatból, én is készen álltam. Nehéz év állt mögöttem, ez a találat viszont mindenért kárpótolt. Ugyanilyen alázatosan kell továbbcsinálni a munkát, mint eddig” – mesélte a meccs után az M4-nek élményeit Stieber.

A mérkőzés összefoglalóját itt találja!


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »