A sötét neten büszkélkedett áldozataival a pedofil pápa

Minden idők egyik legaktívabb pedofilját ítélték el kedden Nagy-Britanniában, pedig alig múlt még 30. A férfi még kézikönyvet is gyártott a pedofiloknak, hogy csábítsanak el gyerekeket, és hogyan kerülhessék el a hatóságok figyelmét, de pontozta is áldozatait, és pénzt gyűjtött a molesztálásra.

View the full image

22-szeres életfogytiglanit kapott Richard Huckle, aki szinte hivatásának tartotta a pedofíliát – adta hírül a CNN. A brit állampolgár két évvel ezelőtti elfogásakor még alig 28 éves volt. Az első molesztálás alkalmával valószínűleg alig volt több 20 évesnél. A bíróság előtt 71 molesztálást ismert el, szinte az összeset Malajziában követte el, ahol angoltanárnak adta ki magát, de utazgatott Kambodzsában, Laoszban és Indiában is, nem kizárt, hogy itt is ejtett áldozatokat, szinte kizárólag nehéz sorsú gyerekeket. Sokszor azoknak a családoknak a gyerekeit molesztálta, akik szállást adtak neki – írja a faktor.

Pontozta az áldozatokat, és pénzt gyűjtött a molesztálásra

Bár 71 ügyet ismert el, elfogása előtt a dark weben, az internet hagyományos böngészőkkel el nem érhető felületén viszont közel 200 gyerek megerőszakolásával hencegett. Egy Love Zone nevű pedofil oldalon rendszeresen posztolt fényképeket arról, hogyan erőszakol meg kisgyerekeket. Közülük a legfiatalabb alig féléves volt és a legidősebbek is 12 év alattiak. Az oldalon feltétel volt, hogy rendszeresen kellett friss pedofil képeket megosztani, hogy valaki tagja maradhasson a fórumnak. Huckle a rengeteg képen kívül tanácsokat osztogatott a többi gyerekmolesztálónak, sőt egy kézikönyvet is írt Paedophiles And Poverty: Child Lover Guide, vagyis Pedofilok és szegénység: A gyerekszerelmesek kézikönyve címen. A fórumokon azzal kérkedett, hogy a nyomor sújtotta családok gyerekeit sokkal könnyebb elcsábítani, mint a jobb módúakat. „Ez a hároméves olyan hűséges, mint egy kiskutya, és senkit nem érdekel mi történik vele” – kommentálta a fórumon egyik áldozatáról. Áldozatait sokszor pontozta az alapján, hogy mennyire fiatalok, és mennyire volt nehéz közel kerülnie hozzájuk, ezeket később az áldozatok fotóin jelzett „pedo-pontokkal” tette ki az internetre. Mivel rendszeresen tett fel fotókat, ezért népszerű volt a fórumon, egy idő után közösségi finanszírozással folytatta a vadászatot a gyerekekre. A fórum tagjai bitcoinban, egy lekövethetetlen digitális pénznemben utaltak neki pénzt, hogy újabb áldozatáról posztoljon.

Még a saját családja is ráhívta a rendőröket

A hatóságoknak mindezidáig nem sikerült elkobzott laptopjának minden védett részlegét feltörniük, de így is közel 20 ezer gyerekpornófotót találtak és 29 gyerek áldozatot azonosítottak. A tárgyalásokon Huckle ügyvédén keresztül egy rövid üzenetet tett közzé, amiben azt állítja, megbánta, amit tett, viselkedését pedig arra vezeti vissza, hogy soha nem volt elég magabiztos, emiatt nem tudott kapcsolatot kialakítani nőkkel. Amikor Malajziában kitüntetett figyelmet kapott a gyerekektől, ezeket félreértelmezte. Mikor a rendőrség elvezette a tárgyalóterem soraiból egy nő utána kiabálta, hogy ezer halál is túl enyhe büntetés lenne neki.

A férfit 2014-ben fogták el, miután az ausztrál gyerekmolesztálásokra szakosodott osztály figyelmeztette a brit bűnüldöző hatóságot, az NCA-t, akik a Gatwick reptéren kapták el, mikor hazaérkezett, hogy meglátogassa a családját. Egy ideig szabadlábon védekezhetett óvadék ellenében, azzal a feltétellel, hogy nem hagyja el a szülei házát, de a családja ráhívta a rendőrséget, miután bevallotta nekik, hogy mit tett, és követelték, hogy vigyék azonnal börtönbe. Egyik legfurcsább kérése a tárgyalás során az volt, hogy minden digitális bizonyítékot mutassanak be a tárgyalásokon. Az ügyészség három külön ügyben akart tárgyalást indítani, mert úgy vélték, hogy nem terhelhetnek meg egyetlen csoportnyi esküdtet azzal, hogy az összes borzalmat végignézzék, de végül Huckle beismerő vallomást tett. A férfi 25 év múlva kérheti szabadlábra helyezését. Ha előzetes letartóztatásban töltött börtönbüntetését is beszámítják, akár már 2040-ben, 54 évesen szabadulhat. Legfiatalabb áldozata még ekkor sem lesz 30 éves.

KékfényNagy-BritanniaForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »