A Salak Fattya és a körülmetélt Uszkár‐díj

NIF: Grasszál a zsidó PT minden tagja Magyarországon. Ők a “magyar” elit elitje, a krémek krémje, vagyis a torta habjának habján a habcsók! Miután megkapják a magyar adófizetők pénzét, filmet csinálnak a magyarok gyarlóságáról, maguk önsajnálatáról, hősiességükről, s utána díjakat osztogatnak maguknak egymás között, s aztán a pénzadó népet mocskolják mindenhol a nagyvilágban! Ez a menetrend! A tipikus zsidó menetrend a befogadó néppel szemben! A magyar kormány szórja a pénzünket a magyargyűlölő zsidóság felé. Biztatva őket ilyenformán, hogy gyűlöljétek csak őket és ürítsétek ki a zsebeiket, amennyire csak bírjátok!!! Tűr a magyar nép, tűr, de meddig???

Felső kép: zsidók régen és ma! A zsidóság megmaradt, mint az elmebeteg, annál a régi emléknél, mely szerinte kiváltotta elmebaját. A mai állapotával nem tudnak csak a kívülállók, a gyógyítók, foglalkozni. Gyógyíthatatlan a beteg? Kényszerzubbonyt kell rá húzni? Zárt osztályba vetni?

A magyargyűlölő Nemes Jeles László, Saul fia! Látszik is rajta!!!

A Salak Fattya és a körülmetélt Uszkár‐díj
(„Son of Saul” = „The Bastard of the Scum”)
– nyílt levél Nemes Jeles Lászlónak –

Uraságod, tiszteletre a legkevésbé sem méltó rendezője a Saul fia című main-stream vonalú, csontig lerágott témájú – hát persze hogy Oscar‐díjjal is – fölizélt filmnek!
Nagyon figyeljen! Mert egy nép üzenetét közvetítem Önnek – a székelyekét!
Szar ember minden nációban van. De „maga” (az ilyennek, mint maga még az „önözés” is eufemizálás, amit nem érdemel meg!) a saját nációján belül ebből a fajtából is a válogatott („legszarabb”) kategóriába tartozik!

Ismétli magát és rímel a történelem! Nemrég egy fogalmazni sem tudó állítólagosan magyar, de csak évtizedeken át magyar álirodalmi berkekben kertészkedő, s annak bőséges áldását a Kádár‐rendszerben aranyborítójú díszkiadás‐sorozatokban kiadott és terjesztett semmitmondó fércművein zsírosan jól „eltengődő”‐éldegélő nemmagyar kapott „bombabiztos” témájú fércművére irodalmi Nobel díjat. Szegény édesanyám valamikor még hitt a
„megmondóemberek” reklámjának, s annak idején megvásárolta nekem ezeket az „aranyborítójú” könyveket… Végül 2011‐2012 között dobtam a kukába őket, hogy még újrafeldolgozásra se kerüljenek papírhulladékként!
Nos, ez a „Kertész” (ki tudja, mi volt az ősei igazi neve? – de nem is érdekel!) aztán utána a hazáját, és a befogadó népet is megtagadta, úton‐útfélen mocskolta azt, s oda telepedett, ahol a már eredményesen mankurtizált németek egy „kiválasztott” néphez tartónak még az ürülékét is díszkiadásban adják ki, s a szellentését is aranypalackban őrzik meg az utókornak, s ellátják mindennel, csak épp ne nehezteljen (istenments: esetleg görbén nézzen) rájuk a 2. világháború táján megesettek miatt…, amikor a gazdag zsidók különvonaton, SS‐segédlettel menekítették magukat és vagyonukat Svájcba, s csak a „mezei zsidókat” vitték a németek (!!!) Auschwitzba, Birkenauba stb… De betegként viszont hazatért Magyarországra kezeltetni magát, mert a magyar adófizető pénzén ezt olcsóbban tehette…
Tipikus „kiválasztott népi” magatartás!

1. A Salak Fattya és a körülmetélt Uszkár‐díj – 1. FELVONÁS

„Magyarország nem normális ország” címmel olvasható interjú Nemes Jeles Lászlóval a német Jüdische Allgemeinéban. „Magyarországon félelmetes számban vannak az antiszemiták, az ország politikusai és polgárai sem normálisak.”
„A zsidógyűlölet Magyarországon, ahogy korábban, most is nagyon széles körben elterjedt. Sokan legszívesebben újranyitnák a koncentrációs táborokat, ha megtehetnék, inkább tegnap, mint ma” – nyilatkozta a lapnak a hirtelen reflektorfénybe került rendező.
Nem csak az ország lakosságát, de a magyar kormányt éles hangon bírálta, mikor annak esetleges antiszemitizmusáról kérdezték.
‐ „Régi hagyomány Magyarországon, hogy a tűzzel játszanak. Például, máig nem esik szó arról, hogyan kollaboráltak a németekkel a náci időkben, a politikusok pedig örömmel hevítik a létező antiszemitizmust.” – mondta Nemes Jeles. – „Másrészt az Orbán‐kormány keményen kiáll az országban lévő zsidó közösségek mellett. És a széles körben tapasztalható antiszemita hangulat ellenére a Claims Conference nagyvonalú támogatása mellett kaptunk állami pénzeket Magyarországtól is. Tudnia kell: Magyarország nem normális ország, a politikusai és polgárai egészen biztosan nem” – tette hozzá.
Aztán kapott az egész filmszakma. A Saul fia nyomán ismertté vált elsőbálos rendező sajátságos véleményt fogalmazott meg azokról a filmfesztiválokról, melyeken alkotása tarolt.

2. A Salak Fattya és a körülmetélt Uszkár‐díj – 2. FELVONÁS

Az Orbán kormány még azzal is megspékelte a korábbi kegyességét (tudott dolog: senki sem látott „fantáziát” Röhrig Géza és Nemes Jeles László filmtervében, míg aztán a magyar állam segítette őket filmhez 300 millió forinttal)!
De még itt sem állt meg a „gonosz” kormány: rendeletbe adta, hogy a diákság ingyen megnézheti a Saul fia című produkciót, miközben a jónéhány klasszissal művészibb, emberibb, nemzetibb és a nép körében futótűzként terjedő fimsiker, a „Lovasíjász” című film, nemhogy állami támogatást nem kapott, és „ingyen jegyet” a diákoknak a moziba, hanem a teljes „kiválasztott kézben” lévő mozihálózat bojkottálta a Lovasíjászt (a Kassai Lajos lovasíjásszá válásáról szóló filmettűdöt). Még a „mérsékeltebb” Magyat Nemzet is – hogy az ellenkórusról nehogy lemaradjon! – a dokumentumfilm‐jelleget kérte rajta számon, ami kürülbelül annyira szakértő filmkritikusi észrevétel, mintha a szamártól azt várnánk el. hogy pacsirtahangon daloljon!
Pedig a siker nemcsak attól függ, hogy a rendező zsidó‐e és a téma a holokauszt‐e…

Röhrig Géza is Saul fia! Rajta is erősen látszik. Már a kinézése is Uszkár díjat érdemel!

3. A Salak Fattya és a körülmetélt Uszkár‐díj – 3. FELVONÁS

De még itt sem állt meg a „gonosz” kormány: Kossuth‐díjjal jutalmazták az alkotókat! Innen már csak egy lépés a kiválasztott nép fia, kiválasztott témájú filmjének,
kiválasztottak által uralt zsürizése nyomán (újabban már csak „USZKÁR”‐díjnak becézett) beoszkárosodása és kossuthdíjazása után a filmalkotók ülepének kormányzati kezdeményezésű orális fényesítése…
Mert miféle ember az, aki kenyérhez, dicsfényhez juttató gazdáját hátba támadja? Mert maguk, a Salak Fattyai és a körülmetélt Uszkár‐díj birtokosai most ezt tették!
A sajtó zeng róla (a sajátjuk is, a „kiválasztott”): Röhrig Géza és Nemes Jeles László is kilátogatott a tanártüntetésre. Az Oscar‐díjas Saul fia főszereplője, Röhrig Géza (48), és a rendező Nemes Jeles László (39) miután kedden átvették a Kossuth‐díjat Áder János köztársasági elnöktől, mindketten csatlakoztak a tanártüntetéshez.
A friss Kossuth‐díjasok közül a díjátadóról ketten is egyenesen a kormányellenes tüntetésre mentek. A Saul fia alkotói közül ketten jelentek meg a pedagógus tüntetésen. Az Origo Filmklub fotóján a film főszereplője, Röhrig Géza látható a tömegben. Egy másik képen pedig Nemes Jeles László szerepel a tüntetők között. A rendező még a frissen megkapott díjat is magával vitte a Kossuth térre.
Orbánék sokakat megvettek pénzzel vagy kitüntetéssel. Röhrig Géza biztos nincs köztük. Az Oscar‐díjas Saul fia főszereplője a Kossuth‐díj átadása után kiment a tanárok tüntetésére.
Ez körülbelül olyan, mintha viharos éjszakán befogdnak egy házba, és reggel maga is beáll a házra támadó gyújtogatók közé!
No, de nem újdonság, Nemnemes Nemjeles „László”.
A maguk fajtája (és itt egy emberfajtáról beszélek – nemzetiségtől, vallástól függetlenül!)
ilyen sz..r ember!

A kormányfőtől kapott Kossuth díjjal a kormányellenes tüntetésre vonult a júdás zsidó!

Ezek után már csak azért fogom egyszer – ha ráérek szemétséget vizsgálgatni – megnézni a filmjét, hogy lássam: a szemétből kijöhet‐e valami tiszta, nemes, felemelő, és – főleg – nem karrierlovagi „művészi” magatartás!

Én a maga helyében már csak azért sem nyúltam volna a csontig lerágott témához, hogy valóban megmérjem a képességeimet.
Az Uszkár‐díját odaadhatja az uszkárjának. Ahogy elnézem, ez a kutyafajta illik a leginkább magához!. Komondor, kuvasz, vagy a lovak közül az arab, lipicai vagy kisbéri, gidrán mén, vagy vérszomjas bivalybika az csak az igazakhoz illik, mint például a Lovasíjászhoz.
Akit nem érdekel a karrier. Csak az ember, az emberség, a nemzet, a természet örök rendje…
DE: maga ettől fényévnyire van!

Egyébként igaza van: évtizedekkel „a borzalmak megtörténte után nálunk még mindig rengeteg a kibeszéletlen kérdés vagy rosszabb esetben a hazug válasz. Hiszek abban, hogy az őszinte szembenézés a múlttal az áldozatok és a vétkesek szempontjából egyaránt fontos”.
Javasolom, fogjon hozzá:
– a zsidóság szerepe a trianoni, a magyar államot szétszedő diktátum tető alá hozásában
– a zsidóság szerepe a 2. világháború utáni Magyarország magyartalanításában
– a zsidóság szerepe az utóbbi 25 év magyarság ellen elkövettett bűntetteiben
– a zsidóság és fő zászlóviviői (George Soros, Angela Merkel, Barack Obama és a többi főgazember) szerepe a jelenlegi Európa elleni háborúban
– a zsidóság szerepe az Iszlám állam létrehozásában, fölfegyverzésében és a katonái kiképzésében, no meg folyamatosan zajló utaztatásában – Európába!

ERRŐL FORGASSON FILMET, HA VAN TEHETSÉGE, GATYÁJA ÉS VÉR A MICSODÁJÁBAN!

A magyar kormány ha azt a 300 milliót, amit a maga filmjére pocsékolt, az erdélyi magyarságnak juttatta volna – csak a rászorultabbaknak! – akkor fiataljaink ezrei maradhattak volna itthon, a szülőföldjükön.
Ez is a maga lelkén szárad. És – ne higgyen a hitsorsosai meséjének – maguk nem Isten választott népe! Legfönnebb a Gonoszé… És fizetni fognak, nagyon‐nagyon fizetni fognak az egyre gátlástalanabbul elkövetett és az elkövetés folyamatában lévő bűneikért.
Auschwitzre, mint vidám leánygimnáziumra fognak emlékezni majd, ha így folytatják!

Egyébként, ha ilyen elkényeztetett zsidóként sem érzi jól magát a magyarok földjén, miért nem megy Jeruzsálembe, Tel‐Avivba?
Ott nem olyan biztonságos és otthonos a környezet?
Legalább – a maga állítása szerinti – dühöngő magyar antiszemitizmustól megszabadulna ott, s megtudhatná, hogy az őslakos palesztinok, akiket a fajtársai gyilkolásznak, tulajdonképpen az igazi leszármazottai az egykori zsidóságnak!

Ezúton fölhívom a magyar olvasóim figyelmét, hogy akármilyen hatlövetű lenne is a Saul fia: az alkotója olyan, hogy – a történtek után – nem érdemli meg, hogy a filmjét magyar ember megnézze! Ez a Salak Fattyáról és a körülmetélt Uszkár‐díjról szól!

Sepsiszentgyörgyön, 2016. márc. 21‐én

Horváth Alpár

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Ajánló, Aktuális, Értelmezés, cion-diktatúra, CIONIZMUS, Európai Egyesült Államok, Film, Magyarország Cionista Gyarmat! Tagged: A Cionista Gyarmatokról, cionisták, CIONIZMUS, Magyarország Cionista Gyarmat!


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »