A románok mindenben elsők a világon, még Einstein is tőlük lopta a relativitáselméletet

A románok mindenben elsők a világon, még Einstein is tőlük lopta a relativitáselméletet

Egészen elképesztő kijelentéseket tett egy román sajtóorgánumnak Gheorghe Funar, Kolozsvár ultranacionalista volt polgármestere. Az interjúból a Transindex gyűjtötte össze a leghajmeresztőbb gyöngyszemeket.

  • Funar szerint a román kommunizmus jó volt, az 1989-es forradalmat a Zsidó Világkormány machinációjának tartja, és szerinte a románok nem is akarták megbuktatni a kommunizmust. Ceauşescu idejében azért volt jó a románoknak, mert román és nem zsidó vezetője volt az országnak.
  • Az Isten a Földön az első embereket a géta-dák térségben teremtette, tízezer évvel Krisztus előtt. Minden más nép tőlük ered, akiknek a jó Isten megparancsolta négy ezer évvel Krisztus előtt, hogy népesítsék be a Földet. Deutschland Dákok földjét jelenti, az egyiptomi piramisokat a dák piramisokról mintázták.
  • A román nyelv az ősnyelv a Földön a Magyar Tudományos Akadémia pedig kiadott egy tanulmányt, amelyben bevallja, hogy a magyar nyelvnek a legnagyobb része géta-dák eredetű.
  • A legrégebbi zászló a Földön természetesen a román trikolór.
  • A Saul fiában román színész is játszik, de csak azért kapott Oscar-díjat, hogy most világszinten lehessen arról beszélni, hogy a „romániai magyar Kolozsvárról”.
  • Einstein a relativitáselméletet Eminescutól lopta, aki az Isten Fia után következik a sorban. Eminescut természetesen a zsidók tették el láb alól, mert visszaállította volna Nagy-Dáciát, ezért injekciókkal végeztek vele.
  • A Coca-Colát azért nem engedte a városba, mert szerinte csalók, a Mol pedig azért nem jöhetett, mert magyar volt, és a magyaroknak amúgy sincs kőolajuk. A kőolaj feldogozását természetesen először a románok kezdték el.
     

Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »