A rendőrség közelében vertek meg egy férfit Várpalotán

A rendőrség közelében vertek meg egy férfit Várpalotán

Fiatalkorúakból álló banda támadt rá két férfira Várpalotán – a rendőrkapitányság közelében. Egyiküket úgy megverték, hogy nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A röntgenvizsgálat megállapította, hogy az áldozat orrcsontja elrepedt, szeme bevérzett. A férfi azt mondta, hogy az egyik várpalotai szórakozóhelyről indultak haza, amikor egy banda minden előzmény nélkül beléjük kötött.

„Pár szóváltás után a 4-5 főhöz megjelent még 4-5 fő körülbelül, utána még mindig próbáltuk szóval megoldani a dolgokat, de nem sikerült, így a végén az lett belőle, hogy nekem jöttek” – emlékezett vissza a névtelenséget kérő áldozat.

A férfi barátja a támadók elé állt, hogy csitítsa őket. De őt is megütötték.

„Én abban a pillanatban fogtam magam és bementem intézkedi a rendőrségre. Onnantól úgy volt, szóltam, hogy azonnal küldjenek ki egy járőrt, mert ez nem megoldás, hogy ennyien ütnek egy embert. Ilyen nincs” – mondta el Podeszt Zsolt.

A bántalmazás helyszíne körülbelül 50 méterre van a Várpalotai Rendőrkapitányságtól. A járőrök perceken belül odaértek, de a banda addigra elmenekült.  A megvert férfi 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, a rendőrség nyomoz az ügyben.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »