A rendőrök által jól ismert migráns"fiúk" erőszakoltak lányokat svéd fesztiválokon – mehetnek vissza bulizni, szabadok

A rendőrök által jól ismert migráns"fiúk" erőszakoltak lányokat svéd fesztiválokon – mehetnek vissza bulizni, szabadok

Fiatal lányokat zaklattak migránsok Svédországban, két szabadtéri fesztiválon, négy nemi erőszak is történt.

A történtek kísértetiesen hasonlítanak a kölni szilveszteri esetekhez: Stockholmban a lányokat bekerítették, és akaratuk ellenére megcsókolták őket, vagy a ruhájuk alá nyúltak.

Négy esetben konkrét nemi erőszak kapcsán is történt feljelentés, a lányok nagy része sokkos állapotban van – számolt be róla az M1 tudósítója.

Két elkövetőt már elfogtak a rendőrök. A kihallgatások után kiderült, hogy olyan Svédországba egyedül érkezett migráns "fiúkról" van szó, akik már többször is komoly problémát okoztak a stockholmi rendőrségnek.

A svéd Fria Tider portál szerint legalább egy tucatnyi lány esett a magukat fiatalkorúaknak valló erőszakológépek áldozatául péntek este a karlstadi fesztiválon. Két elkövetőt ugyan letartóztattak, de ők már ugyanúgy fesztiválozhatnak tovább, mintha mi sem történt volna, hiszen nem tartják fogva őket – erősítette meg a vérlázító információt Per-Arne Eriksson, a rendőrség ügyeletes tisztje.

A fesztiválra kilátogató lányok és nők nincsenek biztonságban: a karlstadi rendezvény egyetlen éjszakája alatt 11 bejelentést kaptak a rendőrök, a szexuális erőszak és molesztálás áldozatai 14 és 18 év közöttiek.

Híradós összefoglaló az esetről itt látható.

(Kuruc.info – Híradó – Fria Tider nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »