A polkorrekt osztrák rendőrség is titkolja a migránsbűnözést – s csodálkoznak, hogy tarol a „szélsőjobb”

Az első féléves bécsi bűnügyi statisztikák sokkoló eredményt mutattak, így talán nem véletlen, hogy az osztrák belügyminisztérium minden áron titkolni próbálta a jelentést – írta az Österreich című osztrák lap. A legveszélyesebb kerület a Favoriten negyed, ahol 13 015 bűncselekmény történt, ami 11,2%-os növekedést jelent. A fiatalkorú bűnelkövető migránsok leginkább a Favoriten negyedben, és a 16. kerületi Ottakring városrészében élnek.

Magyar Menedék - Tepe

A belügyi tárca 35 oldalas, titkos szolgálati használatra készült tanulmányából kiderül, hogy az első hat hónapban 116 488 bűncselekményt követtek el a fővárosban, ami 8,6 százalékkal, közel tízezer esettel több, mint tavaly. A legnagyobb növekedést a belvárosban mérték, 10,6 százalékkal, a legveszélyebb kerület pedig a Favoriten negyed, ahol 13 015 bűncselekmény történt, ami 11,2%-os növekedést jelent. Nem mellékes információ, hogy a fiatalkorú bűnelkövető migránsok leginkább a Favoriten negyedben, és a 16. kerületi Ottakring városrészében élnek.

Az FPÖ új biztonsági ügyekért felelős szóvivője, David Lasar keményen kritizálja Wolfgang Sobotka belügyminisztert a rémes számok miatt: „Az utcákon végre több rendőrre, és egy biztonságügyi koncepcióra lenne szükségünk Bécsben, Sobotka üres ígéretei helyett.”

A bankrablások és a rablások száma összességében csökkent, ugyanakkor a pincebetörések 29,5 százalékkal (!!!) növekedtek. Ezekről a helyekről leginkább drága kerékpárokat loptak el. A belügyi adatok szerint a legtöbb külföldi elkövető algériai volt, számlájukra több mint 4200 gépjárműlopás köthető.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »