A Political Capital szerint semmi közük az Egymásért Alapítványhoz

Cáfolta a Political Capital hétfőn a Magyar Idők állítását, amely szerint a Nemzetbiztonsági Hivatal az Egymásért Egy-Másért Alapítvány segítségével lépett kapcsolatba a céggel.

A Political Capital közleményében azt írta, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal honlapján közzétett, a Political Capital szerződéseihez kapcsolódó dokumentumok közé – “tévedésből vagy megtévesztő célzattal” -, olyan dokumentumok is kerültek, amelyeknek semmi köze a cégcsoporthoz.
    
“A Magyar Idők mai cikkében megjelent vád nettó hazugság, emiatt a PC pert indít a lap ellen. Ezeket az alaptalan vádakat már jogerős bírósági ítélet is cáfolta” – írta az elemző és tanácsadó cég.
    
A társaság tudatta: sem a Political Capital, sem a cégcsoport többi cége
“soha semmilyen szerződéses vagy egyéb gazdasági-pénzügyi kapcsolatba nem került az Együtt – Egymásért Alapítvánnyal vagy annak vezetőjével”.
    
A PC felszólította az Alkotmányvédelmi Hivatalt, hogy távolítsa el a honlapjáról azokat az iratokat, “amelyeknek semmi köze a cégcsoport szerződéseihez és azok teljesítéséhez, amelyek nyilvánvaló valótlanságokat, rágalmakat tartalmaznak”.
    
A Political Capital emlékeztetett: az általa végzett munka ellenértékének utolsó részletét éppen a jelenlegi kormány felügyelete alatt álló AH utalta át 2015. augusztus 17-én, “ezzel is megbecsülve a korábban számos alkalommal írásban is elismert, jól végzett munkát”.
    
Ez a tény önmagában cáfolja azokat a politikai indíttatású vádakat, amelyek “kifizetőhelyként” próbálják befeketíteni a Political Capitalt – írták.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »