A pannonhalmi Viator lett idén a legjobb vidéki étterem egy turisztikai szaklap olvasói szerint

A pannonhalmi Viator lett idén a legjobb vidéki étterem egy turisztikai szaklap olvasói szerint

Június 15-én immár hatodik alkalommal rendezték meg a Business Excellence díjátadó fogadását Budapesten. A díjazottak között van a pannonhalmi Viator Apátsági Étterem és Borbár is.

A Business Traveller Hungary, az üzleti utazók magazinja ezúttal is saját olvasóit és üzleti partnereit kérte fel, hogy szavazzanak az ország legjobb üzleti turisztikai szolgáltatóira, 9 kategóriában, a szállodától utazási irodán és légitársaságon át az éttermekig adhatták le voksukat. Az egyes kategóriák három jelöltjéről aztán szakmai zsűri döntött, az olvasók ezek közül választhatták ki kedvencüket, és lehetőségük volt negyedikként újabb jelöltet is megadni. A legtöbb jelölést kapó szolgáltató közönségdíjat nyert.

Kenderesy Nadin, az eseményt szervező Turizmus Kft. PR-igazgatója elmondta, hogy a június 10-én lezárult online szavazás során közel másfél ezren szavaztak a jelöltekre. Mindez azt is mutatja, hogy a hat évvel ezelőtt alapított díjat egyre nagyobb érdeklődés kíséri és a szakma is egyre komolyabban veszi.

A Business Excellence okleveleket Kenderesy Nadin és Horváth Ágnes, a Business Traveller Hungary magazin felelős szerkesztője adták át a 18 díjazottnak, köztük a Viator Apátsági Étterem és Borbár képviselőinek.

Forrás: Turizmus.com

Fotó: Viator.co.hu

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »