A nyolcaddöntőben búcsúzott Babosék párosa

Babos Tímea és Andrea Hlavackova kettőse kikapott a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyének hétfői nyolcaddöntőjében. Az orosz Szvetlana Kuznyecova és a francia Kristina Mladenovic párosa elleni találkozó 123 percig tartott.

Az első játszmában Babosék 1:1-et követően kétszer bukták el saját adogatójátékukat, így 1:5 után részükről az első brék csak a szépségtapaszt jelentette. Az ellenfél 32 perc alatt szettelőnyhöz jutott.

A második játszmában 6:6-ig mindkét fél hozta szervajátékát. Baboséknak a hajrában két gémben összesen három bréklabdájuk volt ahhoz, hogy kiegyenlítsék szetthátrányukat, de a döntés végül a rövidítésre maradt, amelyben viszont jobbnak bizonyultak.

A második játszmával ellentétben a harmadik a brékekről szólt. Babosék háromszor bukták el a saját szervajátékukat, ellenfelük viszont csak kétszer, ez pedig döntőnek bizonyult.

Eredmény (a torna honlapjáról): Szvetlana Kuznyecova, Kristina Mladenovic (orosz, francia)-Babos Tímea, Andrea Hlavackova (magyar, cseh, 4.) 6:3, 6:7 (3-7), 6:3


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »