A nevelőapa erőszakolta meg a kiskorú lányát Ukrajnában

Ukrajnában, Donyeck megyében az ügyészség bűntetőeljárást és vizsgálatot indított kiskorú ellen elkövetett nemi erőszak ügyével kapcsolatban – jelentette a Donyeck megyei ügyészség sajtóosztálya.

Ukrajnában az Artemivszki ügyészséghez bejelentés érkezett arról, hogy egy férfi megerőszakolt egy 17 éves lányt. A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a kiskorú lány szüleit megfosztották szülői jogoktó. A leány már három éve a Bahmutszkij járásban (Donyeck megye) található család típusú gyermekotthonban él – számol be az Ukrán Nemzeti Hírportál.

Az áldozat elmondása szerint, 2013-tól 2016-ig az 1959-es születésű nevelőapa állandó jelleggel nemi kapcsolatba lépett vele.

Az ügyben eljárást indítottak, még tart a vizsgálat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Csoportos nemi erőszakról árulnak videókat IndiábanNemi erőszak miatt ítélték el a rendezőtNemi erőszak miatt elítélték a Tornádó egykori fegyveresét4 férfit nemi erőszakért, többeket pedig szexuális zaklatás miatt vettek őrizetbe az ünnepenRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›DonyeckCímkék: erőszak, kiskorú, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírek, Donyeck, bűnügyForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »