A nevében németországi szövetségi kormány fiatalkorú arab terroristákat importál Irakból

Médiajelentések szerint a szövetségi kormány fiatalkorú, német útlevéllel rendelkező ISIL harcosokat kíván Németországba szállítani. A német külügyminisztérium azzal a követeléssel fordult az iraki kormányhoz, hogy az engedélyezze az érintettek kiutazását. Aztán majd NÉMETORSZÁGBAN ÖLIK HALOMRA AZ ÁRTATLAN ŐSLAKOSOKAT.

Az AfD (Alternative für Deutschland) frakcióvezetője, Alice Weidel figyelmeztetett a következményekre:

“Az iszlamista körök elleni legutóbbi razziák eredményeként kiderült, hogy az ellenőrizetlen tömeges bevándorlás párhuzamos társadalmak kialakulásához vezetett Németországban. Ezekben a berkekben – úgy tűnik – terroristák teljesen szabadon mozoghatnak. Ahelyett, hogy további veszélyeztetők bevándorlását megakadályoznák, a szövetségi kormány potenciális merénylők újabb generációjának felépítését szorgalmazza. Ezt nem gondolhatja komolyan a kormány! Ezt az őrületet meg kell állítani és helyette a határokat kell biztosítani, valamint a a németországi terror-mocsarat kiszárítani.”

A Gatestone Intézet szerint az ISIL megsemmisítő veresége után Irakban és Szíriában több ezer európai származású dzsihadista készül a hazatérésre. A nyugati kormányok gyakorlatilag vörös szőnyeget terítenek a fogadásukra.

A brit kormány egy állami programot indított el a hazatérő dzsihadisták beilleszkedésére, munkalehetőségek kínálatával, remélve, hogy “normális életet” tudnak kezdeni. A svéd kormány tervei szerint lakást, munkát, képzést és financiális segítséget kapnának a visszatérő ISIL harcosok.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »