A NÉPSZAVAZÁS ELÉ

A NÉPSZAVAZÁS ELÉ

„Soros-titkok: a migránsáradatot pénzzel is támogatták

Újabb megdöbbentő részletek derültek ki Soros György kiszivárogtatott titkos aktáiból, miszerint a milliárdos nemcsak politikai nyomásgyakorlással, hanem súlyos anyagi támogatással segítette elő a globális migrációs hullám terjedését.

A napvilágra került kilenc oldalas dokumentum a Soros György által létrehozott Open Society Foundations égisze alatt készült. Benne tételesen felsorolásra kerültek azok a politikai beavatkozások és pénzügyi támogatások, amelyek a 2015-ös és 2016-os évben a migránsáradat résztvevőit és annak agitátorait segítették.

Hírdetés

A jegyzet többek között a Magyarországon működő, Közép-európai Egyetem (CEU) finanszírozására is kitér, melyet lényegében annak érdekében működtet Soros, hogy ott a migránsáradatot pozitív színben feltüntető politikai direktívák és visszhangok születhessenek. 

Dollármilliók világszerte a migráció elősegítésének érdekében.

A 2016. május 12-re datált dokumentum — mely a Migration Governance and Enforcement címet viseli — egyfajta kivonata Soros György tevékenységének, amely a migránsok politikai helyzetbehozásáról szól. A forrás szerint Soros nemcsak az illegális határátlépőket megillető jogok kiterjesztésén dolgozott, hanem mintegy 8 millió dollárt (2,2 milliárd forintot) fektetett be azokba a szervezetekbe, amelyek aktívan részt vesznek a migráció sújtotta országok kormányainak befolyásolásában, helyenként lejáratásában és destabilizálásában

Továbbá az is olvasható, hogy a partnereknek mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy az országok közötti határellenőrzések megszűnjenek, a deportálások abbamaradjanak, hogy  a bevándorlók ne csak könnyebben áramolhassanak Európába, hanem jogaik se sérüljenek.

A migrációs hullám normaként való elfogadtatása.

A kivonat összegzésében betűre pontosan ilyen, és ehhez hasonló végkövetkeztetések találhatóak, amelyek nyíltan arról árulkodnak, hogy Soros György nemcsak abban érdekelt, hogy a migránsáradat okozta káoszból politikai tőkét kovácsoljon, hanem egyenesen társtettesként pénzeli és buzdítja Európa leigázását.” (888)


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »