A Népszava szerint már Mészárosé a Népszabadság, a Nemzeti Sport és a megyei lapok is

A szoci lap szerint Mészáros Lőrinc cége már meg is kötötte a szerződést a Mediaworks Zrt.-vel, az érintett felek azonban nem erősítették meg az értesülést.

 
 
A Népszava értesülései szerint megkötötte a szerződést Mészáros Lőrinc cége, a Duna Aszfalt Kft. a Mediaworks Zrt. felvásárlásáról.
 
A lap az ATV-re hivatkozva azt írja, a Mediaworks egyik menedzserét visszarendelték a szabaddságról az adásvételi szerződés aláírása miatt.
 
A Mediaworks médiacsoport birtokolja a Népszabadságot, a Nemzeti Sportot, a Világgazdaságot, több női- és gasztromagazint, digitális médiatermékeket, valamint – a Fejér Megyei Hírlapot, a Naplót, a Vas Népét és a Zalai Hírlapot kiadó Pannon Lapok megvásárlása után – összesen már 12 megyei lapot is.
 
A Népszava által hivatkozott ATV-cikkben ugyanakkor megtalálható a Mediaworks kommentárja is. A cég azt írta, a tulajdonosi szerkezetük 2014 óta változatlan, pletykákra pedig nem szeretnének reagálni. Mint írják, épp egy jelentős felvásárlást végeznek, ez áll a vezetőség figyelmének központjában.
 
A hírt a Duna Aszfalt sem erősítette meg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »