A Népligetben vált köddé a Teréz körúti robbantó

A Népligetben vált köddé a Teréz körúti robbantó

A Blikk értesülése szerint a Teréz körúti robbantó, miután működésbe hozta valószínűleg házi készítésű pokolgépét, majd hidegvérrel végignézte, ahogy A. Szabina és V. László járőrök megsérültek, gyalog menekült el a helyszínről, sőt nagyon sokáig nem szállt fel semmilyen tömegközlekedési eszközre.

A lap információi szerint a nyomozók a kameraképek kielemzése után arra jutottak: a bűncselekmény helyszínétől a Népligetig gyalog ment, és közben (a már ismert ruhaváltáson kívül) még egyszer átöltözött.

A Fradi-pálya környékén azonban nyoma veszett a férfinek, legalábbis egyetlen kamera sem készített róla újabb kockákat. Feltételezhető, hogy azért nem szállt fel semmilyen járműre, mert félt tőle, hogy esetleg a robbantás után azonnal beazonosítják a rendőrök, és akkor a nyilvánosságra hozott kamerakép alapján a vele utazók felismerhetik. Az biztos, hogy a Népligetnél több lehetősége is volt, hogy felszívódjon. Elképzelhető, hogy a Ferencvárosi pályaudvaron vonatra szállt, de az sem kizárt, hogy a stadionnal szemben lévő nemzetközi buszállomáson felült az egyik éppen külföldre induló járatra. Számolni kell azzal a lehetőséggel is, hogy a Népliget fás-bokros részén elrejtette autóját, vagy valaki várt rá és kocsival hajtott el a IX. kerületből.

Ilyen ember lehet a Teréz körúti robbantó

Eljárás indult egy nő ellen, mert "valaki" azt írta a telefonjáról, 25 millióért megmondja, ki robbantott

2006-os áldozatokat zaklat Pintér rendőrsége – arra kíváncsiak, ők robbantottak-e a Teréz körúton


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »