A német válogatott futballista kebabost nyit Kölnben

Az isztambuli legnagyobb klubnál eltöltött évei alatt annyira megfogta a török gasztronómia, hogy egy szeletet importál a németeknek, mert biztos nem nyitottak még elég kebabost…

Lassan egy éve már, hogy Lukas Podolski egy gyönyörű góllal búcsúzott a német válogatottól, de úgy tűnik nem pihen, ugyanis amellett, hogy a japán Vissel Kobe csapatát erősíti, szombaton Mangal Döner néven megnyitja saját döner kebab éttermét Kölnben.

A szombati nyitás után a rajongók találkozhatnak is majd a focistával, emellett pedig az is kiderült, hogy – csakúgy mint a tavaly megnyílt fagyizó esetében – itt is tevékeny szerepet fog vállalni, ami vélhetően azt jelenti, hogy itt is válaszolgat majd a vendégek kérdéseire és az étlap kialakításában is részt vesz majd.

Az 1985-ös gliwicei születésű, Világbajnokságot is nyert lengyel-német támadó Kölnben lett ismert labdarúgó, majd onnan igazolta le a Bayern München. A bajoroktól a londoni Arsenalba ment, majd mikor már túl volt a karrierjének csúcsán egy álomfizetésért a Galatasaray-ba  szerződött. Két évet húzott le a piros-sárga klubnál.

Origo és RT.com nyomán


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »