A német közszolgálat már megint hallgat egy gyilkos migráns tettéről

A német közszolgálat már megint hallgat egy gyilkos migráns tettéről

Szilveszter éjszakáján Párizsban és környékén 250, egész Franciaországban 1031 autót égettek el, jelenti a Le Parisien nevű francia napilap internetes kiadása, míg a vezető francia lap, a Le Monde internetes kiadásának fő helyét az iráni tüntetéseket bemutató hatalmas fotó és öt cikk tölti ki, míg a franciaországi autógyújtogatásokról egy sor nem olvasható.

A Russia Today globális orosz tévéhálózat angol nyelvű szolgálata arról számol be, hogy a német közszolgálati ARD televíziót élesen támadják a közösségi fórumokon, mert késlekedett annak a hírnek a közlésével, hogy egy magát fiatalkorúként azonosító afgán a múlt héten Kandel városában egy patikában leszúrta 15 éves korábbi német barátnőjét. A bírálók felteszik a kérdést, vajon ugyanez az adó mennyire sietett volna annak a hírnek közlésével, hogy egy német lány szúrja le volt afgán barátját?

Szintén a német Die Welt ír arról, hogy a rendőrök elleni szilveszteri erőszakos támadások azt mutatják, noha a németországi helyzet még nem olyan kritikus, mint egyes svéd vagy francia elővárosokban, de Németország egyértelműen ebbe az irányba halad.

A DEUTSCHE WIRTSCHAFTS NACHRICHTEN nevű független német hírportál izraeli és kuvaiti forrásokat idézve arról számol be arról, hogy az amerikai titkosszolgálatok zöld fényt adtak Izraelnek, hogy Kasszem Szolejmani iráni tábornokot gyilkolják meg. Ő irányítja a külföldön a terroristák ellen harcoló iráni erőket.

Hírdetés

(Echo TV nemzetközi lapszemléjéből, először ma 11:55-kor)

/Aki a kandeli gyilkosság történetét nem olvasta: http://lovasistvan.hu/2017/12/30/a-kandeli-brutalis-gyilkossag-mutatja-a-nemet-menekultpolitika-teljes-csodjet/

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »