A néger kontinensfoglalók teszik pokollá egy magyar édesanya életét – Angliában

Nem vették őrizetbe a brit rendőrök azokat a szomáliai bevándorlókat, akik brutálisan megvertek egy magyar nőt néhány napja egy játszótéri szóváltás után. A nő attól fél, hogy megint rátámadhatnak. Kukucska Nórára szomáliai szomszédai támadtak rá Londonban. A nő fia éppen a háza közelében, a parkban játszott, amikor egy afrikai szutyok megrugdosta. A nő a szülőktől kérte számon fia bántalmazását, azok azonban rátámadtak.

Magyar Menedék - Badiny

Kukucska Nóra a Híradónak elmondta: az anya utánaszaladt, meglökte, ő pedig a lökés hatására elesett, és nagyon megütötte a vállát. Ahogy próbált feltápászkodni, a 16 éves fia azt mondta neki, hogy majd ő móresre tanítja. Hátulról megfogta a fejét, és erőnek erejével a vaskorlátba ütötte, és egyfolytában azt hajtogatta, hogy: “Allah nevében fogunk megölni!”

Az eset után a magyar nő agyrázkódást szenvedett, és több öltéssel kellett összevarrni a homlokát. Sebei még mindig nem gyógyultak be. A nő szomáliai támadói mindössze néhány házra laknak tőle, teraszáról nap mint nap látja is őket. Nem kellett sokáig várnia arra sem, hogy az őt megverő négerről felvételt készítsen.

Az egyedülálló anya azt is mondta, hogy az utcában azóta is ujjal mutogatnak rá a bevándorlók, és nem érzi magát biztonságban. A boltban négy vagy öt ifjú négerrel találkozott, és egyikőjük azt mondta a többieknek, hogy “ismerem ezt a csajt, ennek a fejét verték be”.

Kukucska Nóra az eset után feljelentést tett a rendőrségen, a hatóságok azonban egy nap után elengedték bántalmazóját.

hiradó.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »