A Napvallás Istentiszteleteinek bemutatása

Egész életfilozófiámat a napvallás foglalja keretbe. S hogy ez mennyire nem “száraz” elmélet csupán, arról bárki meggyőződhet, aki személyesen is ellátogat hozzánk Dunakeszire, a Naptemplomunkba és részt vesz egy Istentiszteletünkön. Ha valaki esetleg rosszhiszeműen állna ehhez a kérdéshez, akkor már az elején leszögezem, hogy én eddig sem és ezután sem fogok téríteni, csupán megismertetem az érdeklődőkkel azt az életstílust, amely engem a magasabb világok megismeréséhez vezetett. Miért? Mert vannak néhányan, akik hozzám hasonlóan sallangoktól mentesen, egómentesen és másokat nem minősítve erednek az igazság nyomába és járják végig az önmegvalósító ösvényüket, s idővel bevonzzák egymást.

 

 

Ezúttal szeretném néhány sorban összefoglalni, hogy miről szól egy-egy szombati istentiszteletünk a Napvallásban.

 

Először az energiaközpontokat aktiváljuk, ami fókuszáltabbá teszi az energiaáramlásokat a csakrák előtt és befogadóbb formába rendezi az aurát a következő szertartásokra.

 

Ez után különféle tisztító gyakorlatok következnek azért, hogy a mindennapi élet során akarva-akaratlanul felvett és az aurában megtapadt szennyeződések kiürülhessenek és ne terheljék tovább az embert.

 

 

Itt bevetjük az ősi magyar és egyiptomi szent erőket, melyek több egyénileg végzett rituáléval percek alatt szabadítják meg a rossz gondolatok és a nyomasztó, lehúzó érzések okaitól az embert.

 

Majd közösen mondjuk el a Napvallás egyik áldását, amely elősegíti a sorsban végzett munkánk sikeres beteljesítését.

 

Ekkor az egyéni szertatások sora következik, melyek során a tanítványaim, a Napvallás három beavatottja külön-külön bemutatja a saját szertartását, majd pedig mindenkin egyesével el is végezi azokat.

A jelenleg alkalmazott szakrális rítusok közül az egyik ilyen szertartás azt mozdítja elő, hogy egyensúlyba kerülhessünk a sorsunkkal, a másik az életfeladatára hangolja rá az embert és támogatja, hogy a szeretet fényét áraszthassa a világba, míg a harmadik aktuális rítus a gyerekkori hibás családi minták kijavítását segíti elő.

 

 

Ezután egy kis meditációra kerül sor, amely során elmélyítjük az elme nyugalmát és fokozzuk az éberséget, miközben a Naptemplom szent energiából töltődünk fel.

 

Istentiszteletünk hátralévő részében a csoportosan mondott fohászoké és áldásoké a főszerep, amelyeket a Napistenhez (Teremtőhöz) intézett áldással és a Földanyához szóló imával fejezünk be.

 

Az Istentiszteleteket annak megnyitásakor és befejezésekor én foglalom keretbe egy kis szellemi-lelki útravalóval és emlékeztetővel.

 

Mint az világosan látható, az Istentiszteletek nem tartalmaznak prédikációt, hanem végig gyakorlati elemekből és a hozzájuk feltétlenül szükséges magyarázatokból állnak. Ez utóbbiakat roppant fontosnak tartom, mert véleményem szerint alapvető, hogy mindenki pontosan értse és tudatosítsa, mit miért tesz, illetve mi miért történik az egyes szertartások folyamán.

 

A Napvallás istentiszteleteinek köszönhetően a résztvevő lelkileg feltöltődve, felfrissülve és szellemileg megújulva a szívében békével térhet vissza a mindennapi élet forgatagába.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 

Ha azonosulni tudsz a www.boldognapot.hu által képviselt gondolkodásmóddal, ha egyetértesz ezzel az életszemlélettel, ha hasonló gondolkodású emberekkel szeretnél tanulni, akkor figyelmedbe ajánlom programjainkat.

 

Részt vehetsz programjainkon:

Önfejlesztő Műhelyeinken (beszélgetős előadásainkon)Aurafejlesztő és Meditációs KlubjainkonHétvégi töltődéseinken (és Istentiszteleteinken)Bel- és Külföldi zarándoklatainkona Naptemplomunkban és a Pálos kolostorokban tartott IstentiszteleteinkenSzer-napjainkon (szent ünnepnapjainkon)Főnix programunkonÉbresztő Táborunkban

 

Csatlakozz hozzánk minden elkötelezettség nélkül! Járd velünk együtt önmagunk felszabadításának útját, melynek segítségével egységet teremthetsz önmagadban és a környezetedben, s hozzájárulhatsz a világ rendjének helyre állításához.

 

 

Bővebb információ:

napvallas@gmail.com

szernap@gmail.com

 

Száraz György

Boldog napot!


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »