A nagy változások éve?

A nagy változások éve?

A 2016-os évről sokan úgy vélekednek, mintha a nagy változás éve lehetne. Mivel én már sok ilyen „nagy változást” megértem, a dolgot nem veszem túl komolyan. Vannak persze, akik Nostradamusra hallgatnak aki, már a XVI. században, előre megmondott mindent, a világ sorsa „nyitott könyv” volt számára. Igaz, csak komoly dolgokkal foglalkozott, főleg háborús eseményekkel, ezeket viszont egész pontosan előre jelezte, de úgy látszik senki nem hallgatott rá, mert különben az előrejelzéseket meghazudtolva a legtöbb háborút le lehetett volna fújni.

Nostramadus 2016-ra,. a régi Mezopotámia területéről ( a mai Irak) elinduló bandáról beszél, akik rettegésben tartják az iszlám és keresztény világot. Normális, hogy mindenki az Iszlám Állam terroristáira gondol, A nagy „látnok” filozófus, egy olyan nagy háborút emleget, ami a barbár csoport és a nyugati keresztény világ között törne ki, és jó pár évtizedig tartana.

Egy szóval sem akarok a világ legsikeresebb jövendőmondójával vitatkozni, de ha igaza lenne, és az Iszlám Állammal való háborúzás ténylegesen hosszabb időt venne igénybe, akkor megérdemeljük a sorsunkat. Ha a keresztény világ nem tud a maga portáján rendet teremteni, és megvédeni civilizációját, kultúráját idegen támadástól – bárhonnan is jöjjön ez- akkor nincs miről beszélni, akkor várjuk meg türelmesen a véget, a beolvadást, vagy a lassú, de biztos pusztulást.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »