A murmanszki oroszok megmutatták Nyugat-Európának, hogyan kell bánni a molesztálókkal

A murmanszki oroszok megmutatták Nyugat-Európának, hogyan kell bánni a molesztálókkal

Egy orosz híroldal szerint bevándorlók próbáltak molesztálni orosz nőket a norvég határhoz közeli Murmanszk régióban egy éjszakai szórakozóhelyen. Vesztükre túl későn jöttek rá, hogy nem Nyugat-Európába vannak, hanem Oroszországban. Az orosz férfiak ugyanis némileg eltérnek a nyugati társadalom többi férfi tagjától.

Bár a rendőrség tagadja, de a közösségi oldalakon olvasható bejegyzések alapján biztosra mondható, hogy hatalmas verést kaptak a betolakodók, akik közül 18-an kórházba, 33-an fogdára kerültek az orosz Newsli és az angol Thisisengland.org.uk beszámolója alapján.

Hírdetés

A baj ott kezdődött, mikor Norvégia visszatoloncolt 50 afgán és közel-keleti bevándorlót Oroszországba, mondván, illegálisan léptek be az országba. Ezután a tesztoszteronnal túltöltött "menekültek" úgy döntöttek, elmennek szórakozni a helyi Gandvik diszkóba, ahol lányokat kezdtek tapogatni. A helyiek ezt nem nézték jó szemmel, és még a rendőrség kiérkezése előtt intézkedtek.

A zaklatók nagy részét kórházba küldték, a többit a rendfenntartó szervek intézték el, nem kevésbé keményen fellépve. A nevelési folyamat sikeresnek bizonyult, azóta egy hangos szót sem lehet a bevándorlók szájából hallani, és állítólag nagyon szeretnének már hazamenni.

(Fordítás: olvasónktól)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »