A Munkáspárt 763 százalékos növekedést ért el az időközi választásokon

Olvasható a Munkáspárt honlapján, ahol az elmúlt időszak időközi választási eredmények dinamikusan növekedő eredményeit értékelték, olyan tervgazdaságos stílusban.

A legtutóbbi időközi önkormányzati választásokon egyre jobb eredményeket ér el a Munkáspárt. Így például a Bács-Kiskun megyei Lakiteleken a polgármester-választáson Bencsik Mihály 0,3 százalékot kapott, Kocsordon (ahol mint ismert, a Jobbik győzött) ugyancsak polgármester-választáson Pásku Károly 1.19 százalékot, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Abádszalókon Juhász Katalin 1,9 százalékot. A Pakson az időközi képviselőtestületi választáson Szarka Istvánné a szavazatok 1 százalékát kapta.  A Fejér megyei Jenő község polgármester-választásán Veres Péter már 2.59 százalékot ért el.  Lakiteleken listás szavazás is volt. Bencsik Mihály 2,4 százalékot, Borbásné Keresztes Márta 2.07 százalékot kapott. A Nógrád megyei Karancslapujtőn a független Baksa Sándor lett a polgármester, akit a Munkáspárt is támogatott.

“Jól szerepeltek a Munkáspárt jelöltjei. A cél az volt, hogy olyan területeken mutassa meg magát a Munkáspárt, ahol eddig nem vagy csak kisebb mértékben szerepelt.”

A vak is látja a folyamatot, a Munkáspárt előretörése megállíthatatlannak tűnik,  reszkethet a tőke.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »