A mostani merénylet még csak a kezdet. Hamarosan újabb robbantások várhatóak Európa szerte.

A mostani merénylet még csak a kezdet.  Hamarosan újabb robbantások várhatóak Európa szerte.

Így vélekedik Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő.

Georg Spöttle telefonon keresztül kommentálta a brüsszeli eseményeket. Elmondta: bármelyik európai nagyvárosban lehetnek terrortámadások az elkövetkező órákban, napokban, így fokozott biztonsági intézkedések lennének szükségesek különösen a repülőtereken.

„A reptereket kívülről nem védik, bármikor be lehet menni a budapesti, a berlini, vagy a brüsszeli repülőtérre is.”

Véleménye szerint a metróalagútban robbanthattak, mivel a detonáció egy zárt térben nagyobb, mint egy metróállomáson lenne. Valószínűleg öngyilkos merénylő robbanthatott, mivel az elhagyott csomagokra már mindenki nagyon ügyel. Ahogy elmondta, a ruha alatt a robbanószerkezet észrevehetetlen.

Ne maradj le semmiről! Kattints és iratkozz fel a hírlevélre: http://www.netextra.hu/newsletter/

„Az Iszlám Államnak az célja, hogy minél több keresztényt, akik az ő szemükben hitetlenek, meggyilkoljanak, destabilizálják az országot és megmutassák, hogy tőlük félni kell. Egy aszimmetrikus háború zajlik Európa szívében köztünk és a terroristák és az IÁ között.”

Közben az Európai Bizottság elrendelte dolgozói számára, akik még nem indultak el, azok ne is tegyék; az összes metróállomást is lezárták Brüsszelben. A belga légügyi irányító központ tájékoztatása szerint a brüsszeli Zaventem repülőtérre kedd reggel biztonságosan megérkezett utolsó járatok között volt a budapesti járat.

Mindeközben kiderült, hogy a repülőtéren találtak egy harmadik pokolgépet is.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Európai Egyesült Államok, Hírek Tagged: ránkvándorlás, ránkvándorlási válság, többpolusú világrend ellen, USA stratégiai hazugságok


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »