A miskolci idősotthon vezetője jogi lépésekkel fenyeget

Az Őszi Napsugár Otthon vezetője jogi lépesekkel fenyegetőzik, miután a Jobbik birtokába olyan felvételek kerültek, amelyek emberhez méltatlan állapotban mutatják be az intézmény idős, magatehetetlen, demens gondozottjait.

Magyar Menedék - Magyar Jézus

A Jobbik miskolci frakcióvezetőjeként arra kérem az idősotthon vezetőjét, ne csak fenyegessen, tegye meg a jogi lépéseket, hogy a birtokunkban lévő felvételeken túl egyéb, számomra megdöbbentő információkkal szembesíthessem az eljárás részeként.

Talán intézményvezető asszony is egyetért abban, székletben és vizeletben fekvő kiszolgáltatott emberekről készült felvételeket nem oszthatok meg a nyilvánossággal – bármennyire is hiányolja ezt a Fidesz lakájmédiája – az azon látható idősek emberi méltóságának megóvása érdekében.

Azt ugyanakkor ezennel felajánlom, hogy közvetítek az intézmény és a kérdésben egyelőre közömbösnek mutatkozó miskolci önkormányzat között, hogy a kialakult méltatlan helyzet akár plusz ápolók felvételével normalizálódjon. Mert mindenkinek joga van az emberhez méltó időskorhoz!

Jakab Péter, a Jobbik miskolci frakcióvezetője


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »