A migránsok bomlasztási céllal érkeznek – EZ HÁBORÚ

Ezeket az embereket szándékosan küldték ide, hogy tudatosan bomlasszanak és tegyenek tönkre országokat – fogalmazott Földi László a Magyar Időknek. A szerdai migránslázadást követően csütörtökön ismét csoportokba verődve tiltakoztak a migránsok Kiskunhalason. Az elmúlt órákban ismét indulatosabbá váltak, újra a „freedom” (szabadság) szót skandálják, három szószóló pedig beszédeket intéz hozzájuk, amellyel tovább fokozzák az indulatokat.

Magyar Menedék - Badiny

Zsinórban ez a harmadik nap, hogy valamilyen atrocitás történik a kiskunhalasi táborban. Kedden az egyik afgán migráns egy másik társa füléből kiharapott egy darabot. Szerdán az ötszáz menekültügyi őrizetes közül mintegy háromszáz fogalmazott meg követeléseket, „a zárt körülményeket és a lassú ügyintézést kifogásolva”. Három választott szószólójuk közül egy szíriai férfi arra szólította fel az egybeverődött illegális bevándorlókat, hogy induljanak el Budapestre. A szabályozott napirend szerda estére állt helyre.

Nógrádi György szerint a hangadók tudatosan és szervezetten épülnek be a határsértők közé, ezt pedig a terroristák is kihasználhatják. Földi László titkosszolgálati szakértő egy korábbi interjújában azt mondta, a migránsok esetleges terrorszervezeti kapcsolatainak ellenőrzése miatt hosszabb a velük kapcsolatos ügyintézés. A migránsok viszont éppen a lassú ügyintézés ellen tiltakoznak – talán azért, hogy elkerüljék ezen kapcsolataik leellenőrzését. Földi László szerint is egyértelmű a szervezettség és tudatosság ezekben a tiltakozásokban.

„Ezeket az embereket szándékosan küldték ide, hogy tudatosan bomlasszanak és tegyenek tönkre országokat. (…) Ez háború!” – fogalmazott határozottan a titkosszolgálati szakértő.

Földi véleménye szerint erőt kell felmutatni az illegális bevándorlókkal szemben, mert az ő világukban nagyon kemény szabályok vannak. Európában megérezték, hogy a rendfenntartók nem mernek velük szemben keményen fellépni, és ezért vérszemet kaptak.
magyaridok.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »