A magyar válogatott újabb oszlopa vonul vissza

A magyar válogatott újabb oszlopa vonul vissza

Kis Gábor az olimpiáról posztolt: nem húz többet úszósapkát a válogatottban.

A TELJES RIÓI MAGYAR PROGRAM, KATTINTSON!

Kis Gábor, a magyar férfi vízilabda-válogatott világklasszis centere Rióban írt Facebook-bejegyzésében közölte a nagyvilággal, hogy lemondja a válogatottságot. Nem az 5. hely okozta csalódás a döntés oka.

Ő a második vízilabdázó, aki elköszön Rióban a nemzeti csapattól. Szivós Márton már az olimpia előtt elhatározta, hogy Rióban szerepel utoljára a nemzeti csapatban. Az ötödik helyért, a görögök ellen megnyert mérkőzés után már lehetett sejteni, hogy nem ő az egyetlen búcsúzó, Varga Dénes a medence partján nyilatkozva utalt erre.

Kis ezzel a poszttal intett búcsút a csapatnak és a szurkolóknak:
„Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki támogatott az olimpia és az ezt megelőző időszakban. Nagyon sokan biztattatok, ami erőt adott még akkor is, amikor már tudható volt, hogy nem szerezhetünk érmet ezen az olimpián. Egy bizonyos korszak most lezárul az életemben, mert most játszottam utoljára a nemzeti színekben. Egy része ilyenkor meghal a szívemnek, mert az itt eltöltött idő csodálatos és remek élményeket adott. Volt amikor nagyon szép eredményekkel jöhettünk haza, volt amikor kevésbé, de a Magyar Válogatottban vízilabdázni mindig megtiszteltetés volt számomra. Hálás vagyok, hogy volt lehetőségem így búcsúzni a válogatottól, és nem egy sérülés miatt kellett végleg lezárni ezt a korszakot. Lehet, hogy nem egy olyan eredménnyel térünk haza, amiért jöttünk, de legbelül mégis győztesnek érzem magam, hogy olyan edzőkkel dolgozhattam, akik bíztak bennem, felnézek Rájuk és tanulhattam Tőlük… Fantasztikus csapattársaim voltak, akiktől olyan dolgokat kaptam, amelyeket sosem fogok elfelejteni és életem végéig tartást adnak, segíteni fognak.

Köszönöm, hogy itt lehettem, köszönöm Nektek!”


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »