„A magyar reformok működnek” – Lázárral tárgyalna Juhász

„A magyar reformok működnek” – Lázárral tárgyalna Juhász

Kormánypropagandáról tárgyalna a kancelláriaminiszterrel az Együtt alelnöke. Lázár János odaígérte az összes pártnak a legutóbbi szlogen használatát, de Rogán Antalék felülbírálták a Miniszterelnökség vezetőjének döntését.

– Bárkinek ingyenesen átadható, erről jogszabály rendelkezik.
– Tehát akkor ez nem egy ajándék 600 millió forint volt az adófizetők pénzéből?

– Nem ajándék volt, bárkinek a rendelkezésére áll, aki kéri.

Az Együtt is kérte, de nem kapta meg. Tuzson Bence kommunikációs államtitkár azzal az indokkal utasította el az ellenzéki párt kérését, hogy szerinte az Együtt rosszhiszeműen használná fel A magyar reformok működnek szlogent.

„600 milliót ér, tudtommal a nemzeti vagyontörvény nem teszi lehetővé, hogy bárkinek ingyen átadja, ezt a Fidesz megkapta ingyen. Erre fel jelentkezett be az Együtt, hogy mi is szeretnénk használni. Minket elutasítottak. Írtam Lázárnak egy levelet, hogy bárki vagy csak a Fidesz használhatja, várom a visszajelzést” – közölte Juhász Péter alelnök.

Juhász Péter azt mondta: ha továbbra sem kapják meg a felhasználási jogot, az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz fordulhatnak. Ha mégis megkapnák, akkor pedig hűtlen kezelés gyanújával fordulhatnak a hatóságokhoz a vagyontörvény megsértése miatt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »