A Magyar népmesék-sorozatot is a cigányok túrták ki a képernyőről – megszereztük a Cigánymesék egyik epzódját, eredeti szinkronnal (16+)

A Magyar népmesék-sorozatot is a cigányok túrták ki a képernyőről – megszereztük a Cigánymesék egyik epzódját, eredeti szinkronnal (16+)

Mint arról annak idején beszámoltunk, a Magyar népmesék című sorozat utolsó része 2012 januárjában került levetítésre az M2-es csatornán. A századik epizóddal azért kellett búcsúznia a generációkat felnevelő, valódi értéket közvetítő rajzfilmnek, mert a cigány innen is kitúrta a magyart.

Magyar népmesék helyett Cigánymesék címmel kezdték el gyártani az új sorozatot. Az akkori tervek 13 darab, hétperces epizódról szóltak, percenként körülbelül 1,5 millió forintból, vagyis összesen 136,5 millióból.

A bejelentés nem előzmény nélküli – ismertettük 2011-es cikkünkben -, ugyanis korábban egy felvilágosult nőszemély már hiányolta a cigány tündéreket a magyar meséskönyvekből. Hát ha nem is magyar mesekönyvekből, de most megkapja.

Nem tudjuk, végül mennyi pénzt sikerült beleölni hány rész készült el a cigány népmesékből, de a hiányolt tündéres részt sikerült megszereznünk, méghozzá az "eredeti szinkronnal". Jó szórakozást!

(A szöveg nem éppen Kazinczy-díjas, de remélhetőleg senki nem akarja cigány mesékkel traktálni csemetéit.)

A szinkronparódiát a Kuruc.infón már jól ismert MoreTV készítette.

(A YouTube-on található videó alatt megtalálható a szöveg írott változata is.)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »