A magyar kormány nem engedi, hogy civilek segítsenek a határvédőknek!

Nem kell a segítségünk!

Egyre több információ jut a birtokunkba azzal kapcsolatban, hogy a határvédőink, bizony nem egy esetben mostoha körülmények között teljesítenek szolgálatot a határon. Ezen információkat nem csak az interneten megjelent írásokra alapozzuk, hanem a saját, közvetlen ismeretségi körből is érkeznek panaszok katonáktól az ellátásra vonatkozóan.

Magyar Menedék - Chemtrail

A Magyar Önvédelmi Mozgalom és a Szebb Jövőért Alapítvány mindettől függetlenül, már néhány héttel ezelőtt felvette a kapcsolatot a Magyar Honvédség illetékeseivel. A tavalyi évben rendkívüli népszerűségnek örvendő akciónkat szerettük volna ebben az évben is elindítani, de sajnálatunkra és megdöbbenésünkre elutasító választ kaptunk.

Nem a katonákat hibáztatjuk ezért természetesen, hiszen annak a tisztnek a hangján is hallottam a kényszer választ aki közölte velem többszörösen szabadkozva, hogy sajnos a jelenlegi rendelet nem teszi lehetővé a támogatásukat. Ez év áprilistól ugyanis ez van érvényben. A kormány ellátja megfelelően a katonákat. Legalább is szerinte.

Szerintünk meg nem ezt érdemlik azok a derék magyar vitézek akik, őrzik a nyugalmunkat. Különösen abban a tekintetben nem, hogy megfázva, lebetegedve, legyengülve teljesítsenek szolgálatot. Sajnos ilyen is van már!
Minimum elvárás ha már annyira és mindenáron megakarja akadályozni a civil lakosság és a katonaság közötti, mindkét fél számára szívet melengető kapcsolat ápolást a kormány, akkor legalább gondoskodjon megfelelően a katonáinkról.

A tiltástól függetlenül, nagy valószínűséggel még a napokban újra elindítjuk a tavalyi évben nagy sikerű és országos hálózatként működő, határvédőink háttér-támogatására irányuló kezdeményezésünket.
Legfeljebb majd megint átadjuk titokban, vagy ott felejtjük valahol egy teherautó, vagy járőrautó mellett a felajánlásokat.

László Attila


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »