A magyar, aki jó román lehet

A magyar, aki jó román lehet

Amikor újra és újra Gheorghe Funart választották meg polgármesternek Kolozsváron, ott tizenkét éven át állandóan 10 ezer román zászló lengedezett. Ezt ő maga nyilatkozta egyik napilapnak adott interjújában. Nyilatkozott még egyebeket is, amiket jó lenne mindenkinek megszívlelnie, és akkor mindenféle jöttmentek nem akarnának olyan zászlókat lobogtatni, mint Erdély történelmi lobogója.

Többek között olyasmikről regélt, hogy a román trikolór a legrégebbi zászló a Föld nevű bolygón, és a géta-dákoktól ered. A földön a civilizáció bölcsője tízezer évvel időszámításunk előtt ebben a géta-dák élettérben ringott. Aztán úgy négyezer évvel i. e. parancsolta meg a jóisten a géta-dák ősöknek, hogy szaporodjanak, gyarapodjanak és népesítsék be a Földet. És lőn. Még a japánok is tőlük erednek, nem beszélve a kínai és japán írásjelekről, amelyek szintén dák eredetűek. Németország, azaz Deutschland azt jelenti: a Dákok Országa.

Kétezer évvel későbbi kirajzásukkor aztán Afrikát és Ausztráliát és a két Amerikát is benépesítették. Így nem csoda, hogy térképük volt Amerikáról, amelyet zsebre vágott egy Kolumbusz Kristóf nevű szélhámos, és azzal ment felfedezni Amerikát. A piramisokat is a romániai piramisok mintájára építették Egyiptomban.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »