A Lokál napilap után jön a nyomtatott Ripost

Hamarosan indul az Ómolnár Miklós vezette Ripost.hu nyomtatott változata, így új vetélytársa akad a Blikknek és a Borsnak.

Ősszel indulhat az Ómolnár Miklós főszerkesztésében készülő Ripost.hu nyomtatott változata – közölte a Népszabadság. A lap szerint a Blikk és a Bors vetélytársának szánják az új terméket.

Már az állami szférában is számolnak vele?

A Népszabadság úgy tudja, Ómolnár több újságírót is áthívott a Blikktől, de csábította már a Bors munkatársait is. A napilap információi szerint már az állami szférában is azzal számolnak, hogy idén reklámfelületet fognak venni az új nyomtatott újságban. Ómolnár egyébként már az online Ripost indulásakor azzal kereshetett meg többeket tavaly: egy idő után napilapba is kell majd írniuk.

A Ripost Média Szolgáltató és Kommunikációs Kft. ugyan nem Habonyé, de a bulvárlap indulásakor a Heti Válasz azt írta: Ómolnár a debütálás előtt egyenesen Habony Árpádnak prezentálhatott. Ezentúl az online lap bulvártól szokatlan módon szeret a Jobbik ideológiai mozgolódásáról cikkezni. Amivel ugyanakkor a legismertebbé váltak, hogy paparazzosorozatot közöltek Spéder Zoltán vállalkozóról és Volner János jobbikos frakcióvezetőről. Utóbbi esetben azt állították, olvasójuk készítette a képeket, bár látszott, hogy professzionális paparazzoképekről van szó.

A kormányközeli lapok között már létezik egy nyomtatott bulvárlap, a Lokál, melyet a tömegközlekedési csomópontokon terjesztenek ingyenesen. A júniustól megjelenő lapot 150 ezer példányban nyomják.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »