A kontinensfoglalók erőszakolják az osztrák nőket, a a libsik védik őket ezerrel

Az osztrák közvélemény megrendülve áll, a naponta erőszakoskodásról, nők elleni erőszakról szóló hírek előtt. Az újságok által tálalt hír alatti kommenteket letiltották, a rendőrség fokozottan figyeli a az önvédelmi megnyilvánulásokat. Az erőszakos cselekedeteket kivétel nélkül muzulmán bevándorlók követték el. Főleg az ellenzéki osztrák lapok már a rendőrség szakértelmét is kérdőre vonják. Szerintük Ausztria közbiztonságát feláldozta a kormány a menekültválság oltárán.

Magyar Menedék - Sitchin

Linz egyik parkja mellett megerőszakoltak egy 17 éves lányt, az eset után pár nappal Bécsben egy 10 kilós vascsővel agyonvertek egy nőt, aki helyben életét vesztette.

Bécs egyik kevésbé ismert környékén egy kenyai bevándorló – aki hat évvel ezelőtt érkezett Ausztriába – 10 kilós vascsővel agyonvert egy nőt. Csak úgy. Különösebb indok nélkül. A kenyai állampolgárságú személy már 18 alkalommal volt büntetve, most valószínűleg elítélik. A tudósítások szerint minden indok nélkül támadt a nőre, akit addig ütött, míg helyben el nem vérzett. A rendőrség nagy erőkkel nagy erőkkel vonult a helyszínre, ám a közvéleményt így sem tudták lecsillapítani.

A vascső nyomai

Linzben, egy park mellett egy algériai férfi megütötte a 17 éves diákot, majd leteperte és megerőszakolta. A 17 éves lányt még mindig nem tudja kikérdezni a rendőrség.

Korábban egy 35 éves nőt támadott meg egy másik algériai férfi, ám a nőt végül nem tudta megerőszakolni, így elmenekült. Nem volt ilyen szerencsés az az 52 éves nő akit egy 18 éves bevándorló, egy Innsbruck közeli menedékközpontból kilógva, megerőszakolt.

Ezeket az erőszakos cselekedeteket kivétel nélkül muzulmán bevándorlók követték el, az elmúlt 1-2 hétben. Ausztriának korábban is kijutott a jóból. Április 25-én három afgán tizenéves megerőszakolt egy 21 éves lányt Bécsben.

A halálra vert nő holteste Bécsben

A rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint a két 16 éves és egy 17 éves fiatal férfi alkoholos befolyásoltságra hivatkozva azt állítja, nem emlékszik arra, mit követett el.

A 21 éves áldozat 30 éves barátnőjével együtt a bécsi Praterstern vonatmegállónál volt. Míg az idősebb barátnő pénzt vett fel egy bankautomatából, a fiatalabb lány elment egy nyilvános mosdóba. A férfiak kifigyelték és megerőszakolták. A bűntett után elmenekültek, a lány barátnője ezek után talált rá a földön fekvő áldozatra.

Főleg az ellenzéki osztrák lapok már a rendőrség szakértelmét is kérdőre vonják. Szerintük Ausztria közbiztonságát feláldozta a kormány a menekültválság oltárán.

888 nyomán


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »