A kontinensfoglalók áldozata 12 éves svéd lány – az emberállatok „afrikai, észak-afrikai kinézetű migránsok”

Félszáznál is több szexuális molesztálás történt a hétvégén Svédországban, és ez az adat várhatóan még nem a végleges. A legfiatalabb áldozat mindössze 12 éves. Öt esetben nemi erőszak miatt, egy esetben pedig annak kísérlete miatt tettek feljelentést. A többi csoportosan elkövetett szexuális molesztálás miatt történt. Az M1 tudósítója szerint mindössze 3 elkövetőt tudott elfogni a svéd rendőrség.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A szemtanúk leírása alapján “afrikai, észak-afrikai kinézetű migránsokról” van szó. A hatóságok szerint a gyanúsítottak közül sokan nem rendelkeznek lakcímmel, és utcákon, pályaudvarok környékén élnek. Korábban is történtek már ilyen fesztiválokon elkövetett molesztálások, az elmúlt két évben azonban a svéd rendőrség ezt eltitkolta. Június közepén a svéd fővárosban szilikonos karperecet osztottak a lányoknak a hatóságok. Ezekre az “Engem ne molesztálj!” feliratokat írták fel, és most azon csodálkoznak, hogy ezek nem állították meg a csoportban molesztáló “fiatalokat”…

Volt olyan eset is, hogy egy fiatal nőt egy koncert kellős közepén, a színpad előtt erőszakoltak meg. A tudósítás szerint a kölni szilveszteri események forgatókönyvét írták le az áldozatok: a módszer itt is az volt, hogy 6-7 fiatal migráns körbevett egy lányt, fogdosni kezdték őt, majd megerőszakolták. A molesztálók nagy része fiatalkorú; a svéd törvények értelmében őket eddig nem is lehetett kiutasítani, hiszen valakinek fogadni kell a kiutasítottat, elvégre neki jogai vannak. Ám Svédország azóta Kabulban létrehozott egy irodát, ahol mostantól határőrizeti tiszt fogadja a kiutasítottakat.

híradó.hu


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »