A két éve reverendában Nagy-Magyarországot gyalázó importbuzi visszakotródik Olaszországba

Andrea Giuliano olasz származású köcsögpluszjogi aktivista, aki diákként került Magyarországra, és itt is telepedett le, itt provokálta ideiglenes hazája lakóit.  A – 444 blog megfogalmazása szerint – "provokatív stílusáról ismert" Andrea szerencsére nemrég kénytelen volt búcsút inteni Magyarországnak.

A 2014-es buzifeszt után a túlnyomó többséghez tartozó, normalitáspárti hazafiak megkeresték a munkahelyén, több száz fenyegető kommenttel árasztották el a Facebook-oldalát, szegény hetekig bujkálni kényszerült.

2015-ben a nyílt utcán megütötték, eltörték az orrát. "Bár ez a bűncselekmény nem mint melegaktivista ellen irányult" – vallja be a 444 blog.

Az orrtörés elkövetőjét első fokon elítélte a bíróság, de a fenyegető kommentelők ügyében a rendőrség elutasította a vádemelést, mert nem sikerült beazonosítania a Facebookon ellenvéleményt megfogalmazókat. Emiatt egyébként a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) nevű felforgató zsidó bandánál felmerült, hogy a nyomozást elutasító magyar állammal szemben a Strassburgi Emberi Jogi Bírósághoz fordulnak.

Andrea a történtek következtében elveszítette a munkáját és a hitét is abban, hogy Magyarországon békében élhet a következő években, ezért visszaköltözik Olaszországba – közli az örömhírt a zsidó lap.

Nem homofób támadás érte a magyargyalázó olasz köcsögöt – mégis gyűlöletkeltésre panaszkodik a gyűlölködő

Olaszországból importált buzihulladék a vallás- és nemzetgyalázó provokátor


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »