A KDNP frakcióvezetője szerint a KDNP-s államtitkár a KDNP felszólalójaként magánvéleményt mondott

A KDNP frakcióvezetője szerint a KDNP-s államtitkár a KDNP felszólalójaként magánvéleményt mondott

Már reggel derültséget váltott ki szerkesztőségünkben, amikor láttuk, a kereszténydemokraták milyen napirend előtti felszólalással készülnek. „A sátán/Soros terv ellen küzdeni keresztény kötelesség”. Felszólaló: Aradszki András (KDNP). Az Arany Injekciótű Díj mai nyertese nem is hazudtolta meg felvetéseinket. Orbán Viktor egykori mecénását, Sorost a patás ördöghöz hasonlította, Lucifer a tagadás angyala, ahogy Soros és elvtársai is tagadják, hogy lennének kvóták, betelepítés stb. Küzdjünk ellene rózsafüzérrel! – volt a végső konklúzió. (A kerítés az smafu? Az ora et labora elvét követve utóbbi ugyanolyan fontos, de a KDNP-s kifelejtette, már biztos a szőnyeg szélén áll miatta…)

Államtitkár a Parlamentben: a Soros-terv a Sátán támadása, a rózsafüzér állíthatja meg

Aradszki András, egyébiránt kereszténydemokrata energiaügyekért felelős államtitkár „A sátán/Soros-terv ellen küzdeni keresztény kötelesség” címmel szólalt fel napirend előtt a magyar parlamentben. Egészen új húrokat pendített meg: vallási próféciák pecsétéit törte fel a képviselő. S sajnos a kormány részéről válaszoltak is neki.

A KDNP-frakció nevében felszólaló KDNP-s képviselő napirend előtti felszólalásáról a KDNP sajtótájékoztatóján azután számos kérdést kapott a KDNP frakcióvezetője, Harrach Péter.

(A videón kb. a 21. perctől kezdődik a „buli”.)

Aki aztán nem győzte letagadni párttársának, egyben a kormány tagjának „túltolt biciklijét”. Harrach elválasztaná egymástól a felszólalás politikai üzenetét, ami – és itt szó szerint idézném a frakcióvezetőt, mert amit mondott, azt mindenki értse úgy, ahogy akarja –

Hírdetés

egyértelműen az általunk már ismert Soros-tervről szólt, és azzal természetesen egyetértünk.

Harrach szerint a megnyilatkozás másik fele egy vallási jellegű, személyes, képviselői szabadság által biztosított megnyilatkozás volt. „De ez nem tartozik a politikai mondanivalónak a hatáskörébe, területére” – tette hozzá.

Arra a kérdésre, hogy a KDNP frakciója nevében felszólaló képviselő szerint sátáni terv-e a Soros-terv. Harrach a KNDP frakciója nevében nemes egyszerséggel így válaszolt: „Meg kell kérdezni tőle, hogy mit értett rajta…” Majd később hozzátette: „egy képviselő magánvéleményét nem hivatott a frakcióvezető bírálni, pláne nem szankcionálni”.

A sajtótájékoztatón még vagy hét percen keresztül próbálták meg kihúzni a KDNP frakcióvezetőjéből, hogy a KDNP nevében felszólaló KDNP-ssel egyetért-e, de nem jutottak egyről kettőre. Magánvélemény. Punktum. A fideszes Gulyás Gergely egy fokkal karakánabb volt, bevallotta: nem értett egyet Aradszkival. Úgy fogalmazott: „nem szerencsés ilyen jellegű minősítéssel illetni sem Soros Györgyöt, sem mást”.

Szóval ha a közeli vagy távoli jövőben bármely kormánypárti képviselő, netán kormánytag bármilyen ígéretet tesz akár a Parlament falain belül is, ne higgyenek neki! Csak magánvélemény!


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »