A Jobbik örül az osztrák nemzeti erők győzelmének

A Jobbik Magyarországért Mozgalom örömmel értesült az osztrák elnökválasztás első fordulójának eredményéről, mely az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelöltjének, Norbert Hofernek nagyarányú győzelmét hozta.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Meggyőződésünk, hogy a XXI. században Európa nemzetei új kihívások elé néznek, a nehézségeken pedig csak az új kérdésekre választ adni képes politikusok és pártok vezethetik át népüket. A mai választás azzal, hogy a XX. század erőinek csúfos bukását hozta, jól mutatja az osztrák emberek véleményét az elmúlt évek koalíciós kormányzásáról és az osztrák vezetők cselekvésképtelenségéről.

A Jobbik sok sikert kíván Norbert Hofernek és az FPÖ-nek a választás második fordulójában, bízunk benne, hogy a nemzeti jelölt megkapja az elnökség elnyeréséhez szükséges szavazatokat. Reményünket fejezzük ki egyúttal, hogy az osztrák politikai szereplők tiszteletben tartják az emberek akaratát, és nem próbálják meg elsikkasztani a valódi választás intézményét a győzelemre esélyes jelölt elleni szövetkezéssel, ahogy az nemrég Franciaországban történt – közölte Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselő, a Külügyi Bizottság alelnöke.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »