A Jobbik mindent beleíratna – Reggeli járat

A Jobbik mindent beleíratna – Reggeli járat

Adás:
2016. október 13., csütörtök 5.50

Átláthatóbbá és ellenőrizhetővé tenné a vagyonnyilatkozatokat a Jobbik. Az ellenzéki párt elektronikus bevallást javasol. Vendég: Dúró Dóra, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Riasztó – A Kéményseprők Országos Szakszervezete szerint a kormány életveszélyes játszmát űz a mostani fűtési szezontól. Hányszor lehet és hányszor kellene kéményt tisztítani? Vendég: Vámos Csaba, a KOSZ elnöke.

Önkéntes száműzetés – Újságíró kollégánk önszántából döntötte el, hogy egy hónapra távol tartja magát a közösségi oldalaktól. Tapasztalatok és elemzések Facebook-függőknek! Vendégek: Belső Nóra pszichiáter és Reichenberger Dániel, a Hír TV újságírója.

1956 képekben – A forradalom 60. évfordulójára készül egy összművészeti produkció is képekkel, zenével, festményekkel. Vendégek: Vojnich Erzsébet Munkácsy-díjas festőművész és Petrányi Barna projektvezető.

Féltékenység, irigység, szenvedélyes szerelem és igaz barátság. Szabó Magda Az őz című regénye először színpadon! Vendégek: Nagy Mari Jászai-díjas színművész és Erdélyi Timea színésznő.

Roma soul, avagy autentikus cigányzene modern hangzással. Új zene és új dalok fekete-fehérben. Vendég: Oláh Gergő énekes.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »