A Jobbik alelnöke egyetért Orbán Viktorral

Fontosnak tartja a határzár megerősítését Ásotthalom jobbikos polgármestere.

Toroczkai László a Hír TV reggeli műsorában beszélt arról: az újabb akadály a mostani drótkerítésnél már sokkal masszívabb anyagból készülhet, ezért majd nehezebben jutnak át rajta az illegális bevándorlók.

Orbán Viktor miniszterelnök a múlt pénteken jelentette be, hogy egy várható újabb migrációs hullám miatt megerősítik a szerb–magyar határ védelmét.

„Ha professzionális módon szeretnénk a határt megvédeni, márpedig ennek a településnek és az összes határ menti településnek rendkívül fontos az, hogy a törvényes rend helyreállítódjon – aminek most már azért látjuk az eredményeit –, akkor kell a következő vonal, a következő kerítés. Hiszen a két kerítés között, szilárd burkolatú manőverúton járőrözhetnek majd a járőrautók – reményeim szerint határőrautók, és nem rendőrautók, mint jelenleg. Mindenféleképpen szükséges az új kerítés, főleg hogy én úgy tudom, hogy ez sokkal masszívabb anyagból fog készülni, mint az eddigi, mert ami eddig készült, az percek alatt átvágható” – mondta Toroczkai László.

Tekintse meg a teljes interjút:


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »