A jó kurva anyját minden európai migránsbarátnak, akik tegnap megöltek 22 manchesteri fiatalt

A jó kurva anyját minden európai migránsbarátnak, akik tegnap megöltek 22 manchesteri fiatalt

…Vagy legyek hálás a Calais-i söpredéknek, amiért a Londonba tartó kecskeméti gimnazisták buszát kővel dobálta meg, és emiatt ők legalább késtek? De hisz Londonba mentek. És tegnap nem ott robbantottak. Ott majd csak ezután fognak. Gondolom… Gondolom? Tudom…

Mondani kéne valamit…

Hogy szóltunk? Hogy folyamatosan ezt ismételgetjük minden fórumon? Hogy Európa szerte épp úgy, mint az itthoni, migránspárti idiótáknak?

Írjam ismét, hogy „részvétem az áldozatok hozzátartozóinak”? Hogy „Je suis Manchester”? És akkor ezektől majd valami kurvára megváltozik?

Vagy legyek hálás a Calais-i söpredéknek, amiért a Londonba tartó kecskeméti gimnazisták buszát kővel dobálta meg, és emiatt ők legalább késtek? De hisz Londonba mentek. És tegnap nem ott robbantottak. Ott majd csak ezután fognak. Gondolom… Gondolom? Tudom.

De mit érek ezzel a tudással? Hogy népem jelentős része mocskos szarházinak tart, amiért nem akarom az idegen hordát Európába és a hazámba engedni?

Hírdetés

Pedig kéne valamit mondani. Például, hogy az ötfokozatú biztonsági skálán a negyedik volt aznap érvényben, Manchesterben. Majdnem a legmagasabb fokozat. És még így is. 22 halott…

Ez a 22-es csapdája. Mondani kéne valamit. De kinek? Mondani kéne valamit. De minek?

Évente másfél-kétmillió migráns befogadása Európába. Ez nem az EU kvótája. Ez George Soros kvótája. Amit ő akar. Évtizedeken keresztül. Folyamatosan. És ő majd ad hozzá több milliárd euró hitelt. Ezért is fogadják őt Brüsszelben. Államfőknek kijáró tisztelettel. Miközben Magyarország, a hazám ellen vizsgálatot kezdeményeznek.

Mondani kéne valamit. És már tudom is, hogy mit:

A jó kurva anyját minden európai migránsbarátnak, akik tegnap megöltek 22 manchesteri fiatalt.

vbt – facebook


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »