A Hu-lala, az itteni franciák portálja naponta hányja le a magyarok többségét

A Hu-lala, az itteni franciák portálja naponta hányja le a magyarok többségét

Az angol nyelven ugyanezt tevő, az LMP-t létre segítő Richard „Gyöngyöspata” Field Budapest Beaconjának van egy francia változata (]]>https://hu-lala.org/]]>).

Ez a Hu-lala nevű francia nyelvű portál az itt élő franciák nevében naponta hányja le azt az országot, amelynek vendégszeretetét élvezi.

Minden felmérés azt mutatja, hogy Magyarországon a nép nagy része jobboldali érzelmű: a legfrissebb felmérések szerint a Fidesz 54, a Jobbik 23 százalékot kapna, ha ma lennének a választások. Ami 77 % jobboldali arányt jelent.

Tegnap például a kétségbeesésében egyre nagyobb hülyeségeket kurjongató Bokros Lajos „bátor” mondását harsogta a frankofón világnak e portál ezzel a címmel: „Orbán fasiszta” – nyilatkozta egy politikus Magyarországon. (]]>https://hu-lala.org/orban-est-fasciste-declare-figure-de-politique-hongrie/]]>)

Azt persze mindenki fantáziájára bízzuk, mennyire nagy bátorság kell ahhoz, hogy ma Magyarországon a miniszterelnökről bárki bármit mondjon. Akár lerohadtcigányozza, mint az heti rendszerességgel előfordul a kommunista korszak legbizalmasabb, külföldi tudósítói állásában magát már akkor megszedő Bolgár György vezette klubrádiós műsorában.

A 2009 óta működő portált – és most már ismerkedjünk meg nevükkel – Francois Gaillard, Corentin Léotard és William Brown alapította Budapesten.

Saját maguk szerint ők lettek a francia nyelvű hivatkozási médium Magyarországra vonatkozóan.

Hírdetés

A „Hu-lala” nagyjából „Hu-hát” jelenti, és a „Hu” persze Magyarország.

Magukról azt írják, hogy a Le Monde, a Telerama, a Médiapart és a Radio France is sokszor terjesztette „exkluzív információikat”. Amit nem csodálunk.

Képzeljük el legalább egyszer, amit nem lehet, mert tisztességes emberek ilyet csak természetüket megerőszakolva tudnának csinálni, mi lenne, ha a Franciaországban élő magyarok indítanának egy ottani honlapot, amely naponta hányná le a franciákat, például azzal, hogy jellemző, tegnapelőtt éppen Versailles-ban bíztatott a Rotschild-patkány „ Emmanuel Macron elnök a „hódítás szellemének” visszahozatalára. Mely „hódítás szelleme” az algériaikat másfél millió megölt honfitársukra emlékezteti.

Tényleg itt az idő, hogy ezeknek megismerjük a pofáját, mert az állandó szemet hunyás svejki módszere nem igazán vezet eredményre.

Arra viszont megkérjük a kedves olvasókat, hogy amikor majd ősszel megkezdődik e portálon a kormány elleni színes forradalom („polgári engedetlenség”, azaz törvényszegések sora), senki ne éljen hasonló módszerrel – törvényszegéssel -, azaz e portál szerkesztőit ne vágja pofán.

Például Corentin Léotard-t. 

]]>www.lovasistvan.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »