A horgosi férfi beismerte, hogy meggyilkolta édesanyját

A horgosi férfi beismerte, hogy meggyilkolta édesanyját

Beismerte, hogy családi házukban egy kalapáccsal meggyilkolta 66 éves édesanyját a 41 éves, horgosi illetőségű Bálint Frigyes, írja a Blic belgrádi napilap.

Mint arról hírt adtunk: a férfit tegnap, egynapos keresés után fogták el Oromhegyes közelében. Édesanyja autójában találtak rá, amellyel a gyilkosság helyszínéről elmenekült. „Nem ellenkezett a letartóztatáskor. A kihallgatáson beismerte, hogy meggyilkolta édesanyját, mert összevesztek. További indokot nem közölt” – magyarázta a Blic forrása. A gyanúsítottat ezután a szabadkai felsőbb ügyészségen is kihallgatják, s a bírótól függ, hogy pszichiátriai kezelésre küldi-e Bálint Frigyest, aki korábban már küszködött depresszióval és pszichikai problémákkal.

A Blic úgy tudja, megtalálták azt a kalapácsot is, amelyről feltételezhető, hogy a halálos sebeket okozta. Az értesülés szerint a férfi a gyilkosságot követően átöltözött, majd a családi házban hagyta édesanyja holttestét. A nyomozók találtak egy véres pólót is, amit a kalapáccsal együtt további vizsgálatokra küldtek.

Bálint Máriát tegnap temették a horgosi temetőben, mindössze néhány órával a gyilkossággal gyanúsított fia letartóztatását követően. Az édesapa korábban közzétette fia fényképét, azzal a kéréssel, hogy akinek bárminemű információja van róla, jelentkezzen a rendőrségen, írja a Blic.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »