A holokauszt mindent visz – semmi perc alatt betiltották a weblapokat Magyarországon

A bíróság csaknem húsz olyan weboldal ideiglenes eltávolítását rendelte el, amelyeken egy holokauszttagadó könyv volt beszerezhető – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t. Egyszerű nem? Nem vitatkozni, érvelni, hanem sitty-sutty betiltani. Akit érdekel, úgyis be tudja szerezni. Legfeljebb nagyobb lesz az ázsiója,

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Ibolya Tibor közleménye szerint a Budapesti V. és XIII. Kerületi Ügyészség azért kezdeményezte az oldalak eltávolítását, mert azokon egy svéd szerző magyar fordításban megjelent könyvét lehetett megvásárolni, illetve tartalmát megismerni.

A kiadvány egyértelműen tagadja a nemzetiszocialista rendszerek által elkövetett népirtás, illetve emberiség elleni cselekmények tényét – tette hozzá az ügyész. Közölte: a nemzetiszocialista rendszer bűnei nyilvános tagadásának bűntette miatt indult nyomozást a hatóság felfüggesztette, mert az elkövető, a könyv magyarországi forgalmazásával foglalkozó cég vezetője külföldön tartózkodik.

A könyv azonban beszerezhető, megismerhető volt a most ideiglenesen eltávolított internetes oldalakon – írta Ibolya Tibor. A Budai Központi Kerületi Bíróság a bűncselekmény folytatásának megakadályozása érdekében rendelte a honlapok ideiglenesen hozzáférhetetlenné tételét – olvasható a közleményben.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »