„A hitetlen európaiakat ki kellene mind irtani”

Nem sejtették, hogy tud arabul

Egy segélyszervezet arabul tudó munkatársa szerint a muszlim migránsok mind undorral néznek a keresztény európaiakra. A dolgozó Horvátországban és Szerbiában végzett humanitárius munkát és mivel a migránsok nem sejtették, hogy tud arabul nyíltan mertek előtte beszélni. A dolgozó elmondta, hogy az arab férfiak mindegyike a segélyek megköszönése helyett azt a mondatot vetette oda a segélyszervezet munkatársainak, hogy “Mocskos keresztény kufárok”. A segélyszervezetei dolgozó azt ajánlja az európai országoknak, hogy próbálják meg nagyon keményen fogni a bevándorlókat. Szerinte nem kell megtiltani, hogy Európába jöhessenek, de új szabályokra van szükség. Nem szabad nekik mecseteket építeni és nem szabad engedni, hogy párhuzamos társadalmakat hozzanak létre. – Segíteni kell rajtuk, de rájuk kell kényszeríteni a befogadó országok szabályait” –- mondta a neve elhallgatását kérő nő.

Arra is volt példa, hogy egy muszlim férfinak kölcsönadta a mobiltelefonját és mikor megtudta, hogy keresztény eldobta és azt mondta, hogy nem akar még egyszer keresztényekhez érni. A muszlim férfiak egyike sem akart vele kezet fogni.

Többször arról beszéltek a fiatal muszlim férfiak, hogy jó lenne megerőszakolni a segélyszervezet női munkatársait. Arról is többször hallották beszélni a migránsokat, hogy Európában nem kell dolgozni, csak kapják majd a pénzt. Muszlim férfiak, többször beszéltek arról is, hogy a hitetlen Európaiakat mind ki kellene irtani.

A segélyszervezetei dolgozó azt ajánlja az európai országoknak, hogy próbálják meg nagyon keményen fogni a bevándorlókat. Szerinte nem kell megtiltani, hogy Európába jöhessenek, de új szabályokra van szükség. Nem szabad nekik mecseteket építeni és nem szabad engedni, hogy párhuzamos társadalmakat hozzanak létre.„Segíteni kell rajtuk, de rájuk kell kényszeríteni a befogadó országok szabályait” – mondta a neve elhallgatását kérő nő.

Forrás: hunhír.info.hu/express.co.uk

sokkaljobb-kommentár: Az Európai Unió senki által meg nem választott vezetői még mindig a szabadságukat élvezik, miközben a török puccs óta jócskán megindultak a migránsok Európa felé. A görög szigetek megteltek. Az Európai Unió nem küldi a támogatási pénzeket Erdogan szerint. Az Európai Unió azt üzente, hogy nem a kormány, hanem a segélyszervezetek kapják meg a pénzt. Ez aztán végképp feldühíthette a szultánt.

Lehet, hogy más nem is kell a „a hitetlen Európa” kiirtására, elég, ha beindítják a fertőző betegek beszállítását is a hétpróbások. Erről bővebben ITT

Békéscsaba, 2016. augusztus 2.

F. I. – K. M.

Emlékeztető: „Azt mondták, terroristák ellen harcolunk, de az igazi terrorista én voltam, és az igazi terrorizmus ez a megszállás maga! (Mike Prysner, Irakot megjárt amerikai katona 2011-ben)


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »