A Heller-Vona paktum

A Heller-Vona paktum

Ellenségem ellensége a tettestársam!

Láthatólag gyorsuló ütemben folynak a tárgyalások a nácik és a liberálbolsevista-judeoplutokrata világösszeesküvés helyi képviselői között Magyarország felosztásáról. Nem, nem én ragadtattam el magam, hanem a felek használták ezeket a terminus technicuszokat egymásra a legutóbbi időkig.

A Molotov-Ribbentrop paktum logikája mindig visszaköszön a szélsőségesek gondolkodásában, ha egy erős és normális ellenfelet kell felszámolni. Ha nem megy egymás nélkül, még a másik tervezett legyilkolása előtt meg tudnak egyezni a közös ellenség legyilkolásáról.

Kemény szavak? Ugyan, az egész huszadik század története arról szól, hogy ezek és azok éppen legyilkoltak népeket, társadalmi osztályokat és bárkit, akinél bármi olyasmi volt, ami megtetszett nekik.

Heller Ágnes, kvázi holokauszt túlélőként, felteszem autentikus annak megállapításában ki a náci. Kicsit talán túlzásnak érzem, de szerinte az egykori SZDSZ törzsszavazóin kívül mindenki náci, ám abban egyetérthetünk vele, hogy aki szinte mindenki más szerint is nácigyanús, azt mi is bízvást nácinak gondolhatjuk. Vagy legalábbis ezt gondolhattuk volna idáig, ha Heller Ágnest, az egykori lelkes kommunistát, valaha is komolyan vettük volna.

Mindenesetre azt kimondhatjuk, hogy Vona Gábor nagyobb erkölcsi tőkével indította a politikai pályafutását, mint azok akik folyamatosan fasisztázták; vakok között félszemű a király. Megjegyzem, Vona sosem volt fasiszta, ugyanis ez a szó teljesen mást jelent, mint a náci, csak a liberálisok és a bolsevisták szokásos fogalommágiája mosta össze a kettőt. A fasizmus ugyanis feltételezi a terror nélküli kormányzási képességét, a középosztálybéli támogatókat, az intellektuális holdudvart és egynél több oligarcha támogatását is.

Szóval a nácik és a liberálisok technikai (nagy)koalíciójához, vagyis a megszállási hadműveletek összehangolásához és a rabolható vagyon felosztási elveihez Heller Ágnes szerint Heller Ágnes szállítja az erkölcsi alapokat, Vona Gábor pedig a nácizmust és a plakáthelyeket. Mást nem nagyon hozhat, mert a szükséges másfél millió szavazatból legfeljebb hatszázezret remélhet, és azok egy része is jeges döbbenettel figyeli, hogy egykor mérsékelten kedvelhető pártelnöke a szokásos havi egy hülyeség helyett napi ötöt mond.

Mindegyik szereplő azt hiszi, hogy belső motivációi nem ismertek a többiek előtt, pedig mindenki átlát mindenkin, csak magán nem.

Hírdetés

Mindezt úgy, hogy a „technikai koalíció” tagjai a programjukban megígérik az embereknek, a választási győzelmük esetén nem fognak kormányt alakítani, kormányozni, hanem a körülbelül kilenc különböző frakció a parlamenten keresztül rendeletileg fog kormányozni, átírják az alapvető törvényeket, majd 500 nap után új választásokat írnak ki, amelyiken már nem lehet a Fideszre szavazni vagy a hülyék szavazata kettőt ér.

A multiknak viszont jobb lesz és nem lesz gázár emelés. Valamint hatalmas szögesdrót és drótkerítés kiárusítás lesz. A paksi bővítést leállítják és hatalmas mennyiségű szelet veszünk az amerikaiktól.

De miután Heller Ágnes erős erkölcsi alapokat teremtett ehhez, semmiféle kétségünk ne legyen afelöl, hogy mindez megfelel a jogállamiság, a szabadság, az egyenlőség, a szolidaritás   követelményeinek, illetve a migránsok alapvető emberi jogai a legkisebb mértékben sem lesznek korlátozva. És a fehér férfiak sem zaklatják többet a nőket. Minden egyetemen lesz gender tanszék és minden férfinak kötelezően ez lesz a főszakja. Lesz Heller Ágnes szak is.

A Jobbikosok annak idején azt terjesztették, hogy Terry Black Vona iránti szerelmi vallomása fideszes provokáció. A fenéket, csak előkészítették a Gábor coming outját, ami a napokban várható. Világos, hogy Magyarország megérett egy transz-miniszterelnökre, csak azt nem tudom, hogy honnan hová transzál (transzol?). Mondjuk megnézném a felesége arcát, amikor egy este Heller Ágnes megy hozzá haza. Akit csak a kiszedett szemöldökéről ismer fel.

Végül pedig egy Heller Ágnes idézet (mert nem vették be az antikváriumban a könyveit):

„A mi elkötelezettségünk nélkül a normák puszta árnyak volnának.” Csak tudnám hol vannak a normák, én csak az árnyakat látom.

<![CDATA[]]>www.tutiblog.com<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »