A Harry Potter szerzője új varázslatos történettel állt elő

J. K. Rowling újabb mesét tett közzé Pottermore honlapján kedden a massachusettsi hegyek között alapított varázslóiskoláról.

A Harry Potter-regények szerzője honlapján kezdett bele egy új elbeszélésgyűjteménybe. A Pottermore.com márciusban jelentette be, hogy a Magic in North America (Varázslat Észak-Amerikában) című sorozat az eddig nem ismert varázslóiskolákat, köztük az észak-amerikai Ilvermornyt mutatja be.

A sorozat új darabja kedden jelent meg. A Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry című elbeszélés a massachusettsi Greyloch-hegyen megalapított varázslóiskoláról mesél.

“Főhőse, egy elárvult ír lány Massachusettsbe hajózik a Mayfloweren.”

A történet a Legendás állatok és megfigyelésük című Rowling-regény nyomán forgatott filmhez kapcsolódik. A produkciót november 18-tól játsszák a mozik.

J. K. Rowling számos új munkán dolgozott az utóbbi időben, legutóbb részt vett a Harry Potter and the Cursed Child című nagy sikerű londoni színházi produkció létrehozásában és bűnügyi regényei is megjelentek Robert Galbraith álnéven.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Hoppá! Harry herceg újra szerelmes?Mint a Harry Potterben: a mozgó ballagási tabló lehet idén a slágerKönyvalakban is megjelenik a Harry Potter-dráma

 

Rovatok: KultúraTelepülés: USACímkék: kultúra, bulvár, Harry Potter, J. K. Rowling, új részek, varázslatForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »