A gyilkos is kereste a Facebookon a kakucsi lányt

Facebook-oldala szerint kapcsolatban élt az a fiatal, kakucsi férfi, aki beismerte M. Vivien meggyilkolását.

Közösségi profilja szerint volt barátnője a húszéves M. Vivient meggyilkoló K. Bálintnak, aki még az eltűnésről és a lány kereséséről szóló posztokat is megosztotta a Facebookon – közölte a Blikk. Csütörtök este írtuk meg: lapunk úgy értesült, a fiúnak tetszett volt osztálytársa, ő viszont ezt nem viszonozta. K. rendszeresen vitte haza M. Vivient különböző bulikból, és vasárnapra virradóra a fővárosi Népligetben is ő vette fel a Liget Clubból hajnali fél ötkor elinduló lányt.

K. Bálint először azt állította a rendőröknek, hogy a lány rosszul lett, ő pedig Inárcs központjában, a játszótéren kitette autójából. Még próbababán is bemutatta, hogy támasztotta egy padhoz a lányt, de a kérdések hatására megtört, és elvezette a rendőröket a Dabas-Sári melletti kiserdőbe, ahova a holttestet rejtette. Információink szerint a lány védekezett, ruhája több helyen elszakadt, de szexuális erőszakra nem került sor, viszont a férfi a dulakodás közben megfojtotta a lányt.

A Blikk azt írta, egy ismerős szerint K. Bálint lobbanékony, agresszív természetű volt. A férfi becenévként egyébként a 101 Reykjavík izlandi rendezőjének, Baltasar Kormákurnak a nevét adta meg Facebookon.

Vivien holttestét csütörtök reggel találták meg, a Bors szerint a férfi a nagyapja gazdaságához tartozó erdőben rejtette el.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »