A Gézengúz oviba járt Vizoviczki és Kubatov is

A Gézengúz oviba járt Vizoviczki és Kubatov is

A Fidesz alelnöke és az éjszakai élet egykori császára az intézmény ünnepségén beszélgetett is egymással.

Kubatov Gábor csütörtökön, a Fradi elnökeként tartott sajtótájékoztatón elismerte, hogy ismeri Vizoviczki Lászlót. A fideszes potentát annyival intézte el az ügyet:

Politikus vagyok, az a dolgom, hogy találkozzak emberekkel

Az Index közben kiderítette, hogy Kubatov és a budapesti éjszaka császáraként ismert férfi egy pesterzsébeti óvodába járt, de nem egy évfolyamba. Ugyanakkor a politikus és „Vizó” is megjelent 2012 áprilisában a Gézengúz Óvoda Lázár utcai Tagóvodájának 110. születésnapja alkalmából tartott zsúron, mint az intézmény prominens „öreg ovisa” – írják.

Érdekes levél és érdekes kérdések

A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint kérdéseket vet fel egy levél, amelyet korábban a költségvetési csalással, vesztegetéssel és más bűncselekményekkel vádolt Vizoviczki László házában foglalt le az ügyészség. Kubatov Gábor, a Fidesz alelnöke az MTI-vel azt közölte: az ügyben nincs rejtegetnivalója, ezért a levelet átadta a hatóságoknak.

Staudt Gábor csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján az internetes N1 televízió honlapján megjelent iratokra hivatkozott, amelyek szerint az ügyészség lefoglalt egy levélrészletet, amelyet Vizoviczki László – feltételezése szerint – Kubatov Gábornak, a Fidesz alelnökének írt.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »