A gátlástalan idomár-hajtó mindenéből kiforgatta a vagyonos üzletembert, aki végül nincstelenként a Kincsem Park trágyadombján végezte

A gátlástalan idomár-hajtó mindenéből kiforgatta a vagyonos üzletembert, aki végül nincstelenként a Kincsem Park trágyadombján végezte

A gátlástalan idomár-hajtó mindenéből kiforgatta a vagyonos üzletembert, aki végül nincstelenként a Kincsem Park trágyadombján végezte

A Privatkopo.hu ismét belelapozik a magyar lóversenysport „sztárja”, Lakatos Csaba „önéletrajzi kötetébe”. Ezúttal egy idős, több százmillió forint vagyont felhalmozó férfi – aki elkövette azt a hibát, hogy a „pótfiává” fogadta Lakatost – történetét mutatja be a bűnügyi portál. Az idomár-hajtó és támogatója kapcsolata csúnyán végződött: Misi bácsi néhány hónapon belül – mindenéből kiforgatva, nincstelenül – a Kincsem Park trágyadombján fagyott halálra…

                                   A lehúzós Lakatos (fotó: Facebook)

Az akkor 60 év körüli, vagyonos üzletember, Szayly Mihály 2012 tavaszán jelent meg először Lakatos Csaba istállójában, a Kincsem Parkban. Egy „Kocka” becenevű férfi közreműködésével ismerkedtek meg, akinek a felesége korábban Misi bácsinál takarított és tisztában volt annak pénzügyi helyzetével. A Privatkopo.hu több forrásból származó értesülése szerint a férfi mintegy 300-350 millió forintos vagyonnal rendelkezett.

Lakatos azt ígérte neki, hogy amatőrhajtó championt farag belőle, ezért vetetett vele három „versenylovat”. Az állatok értéke valójában csupán néhány százezer forint volt, de az idomár-hajtó több millió forintot kért el a vásárlásra Szaylytól, aki egyébként egy ismert budapesti autókereskedelmi cég tulajdonosának hozzátartozója volt. A lovak nem bizonyultak jó befektetésnek: gyenge eredményeket produkáltak, meg is sérültek, így Misi bácsi odaajándékozta azokat Lakatosnak, aki eladta az állatokat és a pénzt megtartotta.

Szayly megszerette a többször büntetett, kétes hírű hajtót, „pótfiává” fogadta őt. Lakatos erre alapozva vetetett két vadonatúj Audi cabrio luxusautót vele, egyet magának, egyet Misi bácsinak. Kevéssel később a hajtó eladatta a gépkocsit az öreggel, és a vételárat elkunyerálta tőle.

Hírdetés

Lakatos Csaba minden nap megjelent Misi bácsi házában, hetente 2-3 millió forintot húzott le támogatójáról. Ehhez persze kellett Szayly hiszékenysége, de a férfi annyira rajongott a hajtóért, hogy nem tudott nemet mondani az anyagi kéréseire. Az is kétségtelen, hogy Lakatos rafinált, behízelgő modorával hatni tudott az üzletember érzelmeire.

Márkás ruhák, luxus karórák, jó autók, szórakozás – a trükkös versenyző tudott élni. Az idős vállalkozó pénzéből.

Misi bácsi nem csak pénzt adott – számolatlanul – a „pótfiának”, hanem értékes földterületeket is a nevére íratott.

Lakatosnak azonban ez nem volt elég, pénzéhsége csillapíthatatlan volt, ezért azt találta ki, hogy egy fiatal nőt „ráküld” Misi bácsira, hogy létesítsen szexuális viszonyt vele, és így – a könnyűvérű hölgy „közreműködésével” – további tízmilliókkal könnyítheti meg a férfit. A nő nem sokat lacafacázott: ellopta Szayly arany ékszereit. A cselekményből botrány kerekedett, a megkárosított ember büntetőfeljelentést helyezett kilátásba, amitől megijedt Lakatos és – magát természetesen kedvező színben feltüntetve – visszavitette az ellopott ékszereket a tolvajjal.

Misi bácsi pénze azonban egyre fogyott, ezért, hogy a „lehúzós” hajtó kéréseinek eleget tudjon tenni, eladta az aranyakat és az abból származó bevételt is átadta Lakatosnak.

2012 őszére a rossz hírű sportoló teljesen „lecsupaszította” Szaylyt. Ekkor előhúzta az utolsó kártyalapját, és eladatta „pótapjával” a budapesti, nagy alapterületű, mintegy 100-120 millió forint értékű családi házát, a vételárat pedig „kisírta” magának és rövid időn belül elverte, luxus életvitelét finanszírozta belőle.

A hajléktalan, mindenéből kiforgatott Szayly Mihály Lakatos istállójában, a Kincsem Parkban lelt új „otthonra”. Persze, nem ingyen. Trágyáznia kellett a lovakat a lakhatásért, az ételért. A „lehúzós” hajtó „nagylelkűsége” azonban nem tartott sokáig. Misi bácsit kidobta az istállóból is, az idős ember a szabad ég alatt volt kénytelen aludni. Nem sokáig.

2012 egyik hideg, téli napján – mindössze hét hónappal azután, hogy Lakatos Csabát megismerte – Szayly halálra fagyott a lóversenypálya trágyadombján.

A gátlástalan idomár-hajtó ezt az ügyet is megúszta, a haja szála sem görbült…

(folytatjuk)


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »