A Gárda válasza az eltévelyedőknek

Az utóbbi napok történései késztettek írásra. A világháló és a média szemétdombján egyre csak nő a halom. Nem igazán zavarna, ha bennünket, gárdistákat nem akarnának odavetni. Azonban sajnos nem így történik. A sok félreértelmezhető és nem ellenőrzött „hírek”, nem utolsó sorban pedig az, hogy bizonyos emberek megnyilvánulnak mások felhatalmazása nélkül, nevükben nyilatkoznak, ez részünkről nem elfogadott!

Magyar Menedék - Lovasíjász

Bajtársaim! Nemzettestvéreim!

Az utóbbi napok történései késztettek írásra. A világháló és a média szemétdombján egyre csak nő a halom. Nem igazán zavarna, ha bennünket, gárdistákat nem akarnának odavetni.

Hírdetés

Azonban sajnos nem így történik. A sok félreértelmezhető és nem ellenőrzött „hírek”, nem utolsó sorban pedig az, hogy bizonyos emberek megnyilvánulnak mások felhatalmazása nélkül, nevükben nyilatkoznak, ez részünkről nem elfogadott!

Bajtársi közösségünk elhatárolódik és elutasítja mindazon nyilatkozatokat, felhívásokat, melyek magánszemélyek vagy szervezetek lejáratására, azok bemocskolására irányulnak. Mindenkinek a lelkiismeretére bízzuk, hogy cselekedete mennyiben szolgálja nemzetünk érdekeit. Nem kívánunk senki bírája lenni. Mozgalmunk saját tetteivel óhajtja továbbra is kivívni az elismerést és a diadalt, nem ócsárolással, zavarkeltéssel akar felemelkedni! Bennünket nem a közös gyűlöletkeltés és –szítás köt össze, hanem a tenni akarás, segítőkészség és a hazaszeretet. Kérem Önöket, amennyiben olyan híreket olvasnak ahol a „gárdista” kifejezés található, tájékozódjanak honlapunkon a valós tények felől, ugyanis az tükrözi a mi álláspontunkat. Az ott közszemlére tett felhívások, közlemények a számunkra elfogadottak!

Ezen írást bajtársaim felhatalmazása által teszem nyilvánossá!

Szebb jövőt!

Mészáros István fkp.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »