A Fradi nem fog 0-0-ra játszani az albánok ellen

A Fradi nem fog 0-0-ra játszani az albánok ellen

„A múlt heti 1-1-es döntetlen után kedvező helyzetből várjuk a BL-selejtező visszavágóját. Jó a kiindulási alapunk. A hétvégén sikerélményt szerzett a csapat a Haladás ellen, remélem, ez további önbizalmat adhat a játékosoknak. A Partizani ellen nem játszhatunk 0-0-ra, mert a labdarúgásban számtalan példa bizonyította, hogy ez visszafelé is elsülhet. Gólokat szeretnénk szerezni, természetesen győzelemre játszunk, már alig várjuk a mérkőzést. Nem szabad olyan könnyelmű hibákat elkövetnünk, mint a múlt héten Albániában” – mondta a mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatón Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője.

Arra a kérdésre, hogy most elfogadná, ha a csapata bejutna az Európa-liga főtáblájára, Doll így válaszolt:„Előre soha nem írok alá semmit. Bízom a csapatomban és természetesen abban is, hogy minél tovább jutunk a Bajnokok Ligájában.”

Böde Dániel nem ígér gólt vagy gólokat a Partizani ellen, ő a továbbjutásra koncentrál. „Ha azt mondanám, hogy több gólt is szerzek, és mégsem úgy alakulna a dolog, akkor jogosan vethetnék oda, hogy hol volt az az egy, amit ígértem… Továbbjutást várok a csapattól, becsületesen felkészültünk a visszavágóra, nem érzek extra nyomást a csapaton. Oda kell figyelnünk a védekezésben, ki kell javítani azokat az apró hibákat, amelyeket elkövettünk Albániában és a Haladás ellen, és már az első perctől rá kell erőltetnünk az akaratunkat az ellenfélre. Ha ez sikerül, akkor nem lehet gond a továbbjutással” – jelezte az NB I gólkirálya.

A Ferencváros–Partizani Bajnokok Ligája-selejtező szerda este fél nyolckor kezdődik, az m4 élőben közvetíti a találkozót. A párharc győztese az osztrák Salzburg együttesével találkozik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »